Skaistumkopšanas centrā Nofrete iespējams veikt fotoatjaunošanās procedūru

Ikvienam patīk rūpēties par sevi, bet īpaši patīkami, ja to dara profesionālis, tomēr bieži vien nespējam orientēties plašajā skaistumkopšanas procedūru klāstā. Salona Nofrete vadītāja Karina Miņina centās palīdzēt un pastāstīja par procedūru, ko ieteicams veikt tieši ziemā.

Nofrete vadītāja Karina Miņina stāsta: "Kādreiz mēs sildījāmies saules svilinošajos staros stundām ilgi, vēloties, lai tā padara mūsu bālo, piena krāsas ādu brūnāku. Šobrīd dermatologi iesaka mums izvairīties no tiešiem saules stariem. Pāragras krunkas, pigmentācija, atūdeņošana, paplašināti kapilāri un asinsvadu "zvaigznītes", visas šīs nepatīkamās metamorfozes ir saules izraisītas un tiek dēvētas par "fotonovecošanu"." Lai izvairītos no saules izraisītām sekām, Nofrete vadītāja iesaka fotoatjaunošanās procedūru, kas palīdzēs pārvarēt šīs sekas. "Fotoatjaunošanās procedūrā tiek izmantoti gaismas stari un to vislabāk ir veikt tieši ziemā, kad saules iedarbība nav tik liela kā vasarā, lai aizsargātu ādu pēc procedūras," informē Karina Miņina.

Nofrete vadītāja stāsta procedūru: "Galvenais mērķis ir pigments, kas aktīvi absorbē gaismu. Tas tiek uzsildīts un nodod siltumu šūnu sieniņām. Šūnas izvada iekaisumu mediatorus, kas nonāk savienošanas audos. Tur atrodas kolagēns un elastīns, kas atbild par ādas elastīgumu. Īpašas šūnas - fibroblasti, sāk aktīvi sintezēt jaunu kolagēnu. Šādi žūstošā ādā rodas jaunas kolagēna un elastīna šķiedras, un tā atkal kļūst jauna un tvirta. Vecu cilvēku kolagēns pats var absorbēt noteiktu viļņu garumu un sadalīties, tā vietā savukārt tiek sintezētas jaunas šķiedras."

Fotometode ļauj atbrīvoties no asinsvadu elementiem un dziedē rētas, tā palīdz arī pigmentācijas problēmu gadījumos. Kā zināms, pret pigmentāciju bieži vien nevar palīdzēt ne slīpēšana, ne ķīmiskais pīlings. Plankumi paliek gaišāki jau pēc vienas procedūras, un pēc otrās jau pilnīgi pazūd. Vēl viens svarīgs fotoārstēšanas aspekts ir atbrīvošana no pinnēm un no aknē.

Karina Miņina norāda: "Izvēloties fotoatjaunošanās seansus, divas nedēļas pirms un divas nedēļas pēc procedūras cilvēkam jāseko noteikumam izvairīties no tiešiem saules stariem. Kā arī jāizmanto spēcīga aizsardzības kosmētika pret sauli ar augstu aizsardzības pakāpi."

Procedūru iespējams veikt skaistumkopšanas centrā Nofrete – E. Melngaiļa iela 5, Rīga.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.nofrete.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48398113sec.