Kur var iegūt skaistas uzacis: Rīgā atvērts pirmais «Brow Bar»

Marta beigās Jeruzalemes ielā 1 ir sākusi savu darbību specializētā skaistuma studija Brow B Bar. Salonā tiks pārstāvēti visi jaunie uzacu kopšanas, dizaina un meikapa mākslas virzieni. Profesionāli brow-stilisti stāstīs par modes tendencēm un dalīsies savas meistarības noslēpumos. Pateicoties ekspress salona formātam, būs iespējams ātri, bet ar nepieciešamo uzmanību izvēlēties labāko uzacu formu personīgi katram klientam.

Brow Bar — tas ir pasaulē populārs īpašs skaistuma salonu žanrs, kur, kā liecina nosaukums, pamata specializācija ir vērsta uz uzacu noformēšanu. Te gan jums neielies malku stiprāka dzēriena, toties piešķirs uzacīm ideālo formu, rūpīgi tās nokrāsos un paskaidros, kā izveidot tādas uzacis kā Karai Delevinai vai Odrijai Hepbernai.

''Uzacis spēj veidot seju'' - to neesmu teikusi es, bet gan Koko Šanele. – stāsta salona Brow B Bar  saimniece Natālija Majorova. – Permanentais meikaps, ar kuru aizraujas skaistā dzimuma pārstāves, jau sen vairs nav modes tendence, pat gluži otrādi. Tieši tādēļ mūsu salona meistari demonstrē mūsu klientiem veidus, kuri palīdzēs radīt individuālu tēlu, izmantojot krāsas, ēnas, speciālas pastas. Turklāt šo tēlu var mainīt atkarībā no jūsu noskaņojuma, fantāzijas, diennakts laika vai jūsu apmeklējamā pasākuma īpatnībām'', - saka Nataļja.

Salona Brow B Bar meistari savā darbā izmanto tādus pazīstamus kosmētikas zīmolus kā Billion Dollar Brows – tā ir vienīgā firma, kuras produkcija veltīta tikai uzacu kopšanai un meikapam, un  Anastasia Beverly Hills –  arī tā ir visā pasaulē populāra kosmētikas līnija uzacu kopšanai.

Salona izvēlnē bez klasiskās uzacu krāsošanas un korekcijas sniegta liela make up pakalpojumu izvēle:  sākot no vienkāršas sejas korekcijas, izmantojot tonālos līdzekļus līdz firmas Brow B Bar dienas meikapam «Special Brow shadow Day», kur jums izraudzīsies ideālu toni, radot «spirgtas» sejas efektu, nevainojamas uzacis, delikāti nokrāsotas skropstas un meikapu nude stilā.

Novārtā nav pamesti arī vīrieši – uzacu korekcija vīriešiem «Brow shadow» cilvēces stiprās daļas pārstāvjus neatstās vienaldzīgus. Brow up meistari piešķirs viņu uzacīm pareizo formu un pastāstīs par to kopšanas veidiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50668192sec.