Barselona kļūst par viedāko pilsētu Eiropā

Dienvideiropas metropole Barselona jau agrāk izpelnījusies mobilo un digitālo tehnoloģiju analītiķu atzinību, iegūstot titulu "Globālā viedā pilsēta".

Barselona var lepoties ar viedo satiksmes un stāvvietu vadības sistēmu, gudro apgaismojuma sistēmu un viedo energoefektivitātes vadības sistēmu. Taču tehnoloģijas attīstās ļoti strauji, tāpēc Barselona ir parakstījusi nodomu protokolu ar globālo tehnoloģiju uzņēmumu "Huawei", lai paātrinātu digitālo revolūciju un uzlabotu uzņēmējdarbības vidi.

Gudrās pilsētas "smadzenes" ir viedais vadības centrs, kas ļauj efektīvāk izmantot pilsētas resursus – cilvēkiem līdzdarboties pilsētas infrastruktūras plānošanā un attīstīt veselības aprūpes informācijas sistēmas. Atsevišķas sadarbības jomas, uz kurām attiecas nodomu protokols, ietvers novatoriskus tehnoloģiskus risinājumus, piemēram, 5G, viedo pilsētu aplikācijas un digitālo pārveidi, kā arī veicinās augstas kvalitātes darbavietas.

 "Tas papildina to 200 tehnoloģiju uzņēmumu sarakstu, kas pēdējos gados ir pārcēlušies uz pilsētu, un uzsver to ekonomisko stimulu nozīmi, kurus Barselona ir veikusi Āzijā. Ceram, ka tas mums palīdzēs kļūt par stratēģisko partneri biznesā tādos projektos, kā šis," sacīja Barselonas pilsētas domes priekšsēdētājs Jaume Kolboni (Jaume Collboni).

Īpašas platformas palīdzēs cilvēkiem plānot kopējo pilsētas infrastruktūru, uzlabot biznesa pieredzi un paātrināt pakalpojumu sniegšanu. Speciālas lietojumprogrammas ietver saprātīgu ceļu analīzi un novatoriskus iekšzemes navigācijas risinājumus, kas integrēti ar viedām tehnoloģijām, aptieku un slimnīcu informācijas sistēmas, foto arhivēšanas un komunikāciju sistēmu risinājumus, virtuālo e-muitu, kam pamatā ir "Huawei" izstrādātie glabāšanas mehānismi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35347509sec.