TAVA izveidojusi tūrisma sadaļu sociālā tīkla Facebook Latvijas valsts profilā

Lai veicinātu interesi par Latvijas tūrisma piedāvājumu un palielinātu nacionālā tūrisma portāla www.latvia.travel apmeklētāju skaitu, populārajā sociālajā tīklā www.facebook.com radīta tūrisma sadaļa.

Tūrisma sadaļa "Travel in Latvia" (www.facebook.com/IfYouLikeLatviaLatviaLikesYou/app_675490362542040) iekļauta Latvijas Valsts profilā "If You Like Latvia, Latvia Likes You", ar savu atraisīto pasniegšanas stilu un tehnisko risinājumu harmoniski papildinot to.

Jaunajā šķirklī tiek ievietoti informatīvi teksti un infografika, fotogrāfijas un videomateriāli.  Par tūrisma sadaļas daudzveidīgo saturu gādā Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) sadarbībā ar SIA "Digibrand", kas kļuvusi par uzvarētāju iepriekš izsludinātajā konkursā.

Tūrisma sadaļa, tāpat kā pats profils "If You Like Latvia, Latvia Likes You" pirmām kārtām paredzēta ārvalstniekiem, taču daudz uzmanības vērta un noderīga tajā atradīs arī vietējie iedzīvotāji.

TAVA tūrisma mārketinga vecākā eksperte Madara Brūvere uzsver: "Profils "If You Like Latvia, Latvia Likes You" populārajā sociālajā tīklā "Facebook" iemantojis interesi tālu pasaulē. Izveidojot īpašu sadaļu, kas veltīta tūrismam, pavērusies iespēja ne tikai vēstīt, ka ir tāda skaista zeme Latvija un tajā ir daudz saistoša, bet arī rosināt apmeklētāju interesi konkrētākā virzienā – uz piedāvājumu mūsu valsti apciemot un iespējām, ko pie mums darīt.”

Profils balstīts uz sešiem produktu groziem – Kultūra, Daba, Gastronomija, Aktīvā atpūta, Spa un Pilsētvide -, kas apvienoti lielā digitālajā kartē. Šāds tehniskais risinājums profilam Facebook.com valsts tūrisma sadaļai praktizēts pirmo reizi, un TAVA lepojas ar sasniegto rezultātu.

Plānots, ka, sākot no sadaļas izveidošanas šā gada jūlijā līdz nākamā gada maija beigām, ik nedēļu tūrisma šķirklī regulāri tiek sagatavoti jauni vēstījumi par Latvijas tūrisma piedāvājumu. Pastāvīga uzmanība tiks veltīta kultūras, sporta pasākumiem un citiem notikumiem, kas var saistīt tūristu interesi. Protams, tiks nodrošināta arī komunikācija ar profila lietotājiem. Laiku pa laikam iecerēts rīkot mikrokampaņas ar nelielu, bet jauku balvu fondu.

Pēc TAVA aplēsēm, publikācijām jaunizveidotajā sadaļā vajadzētu sasniegt 20 tūkstoš apmeklējumu mēnesī, un, pateicoties jaunajai tūrisma sadaļai "Travel in Latvia", pieciem procentiem no nacionālā portāla www.latvia.travel apmeklētāju skaita būtu jānāk tieši no sadaļas "Facebook" Latvijas profila.

Šobrīd TAVA izveidots konts "EnjoyLatvia" arī sociālajā medijā "Instagram". Paredzēts, ka tajā ik mēnesi tiks publicētas 10 fotogrāfijas ar Latvijas skaistākajām apskates vietām, tūrisma objektiem u.c. Fotogrāfijas iespējams papildināt jebkuram "Instagram" lietotājam, pievienojot tās attiecīgi ar kādu no produktu grozu marķējumiem. Latvijas Tūrisma popularizēšanai izvēlēti tādi marķējumi kā #CultureLatvia, #NatureLatvia, #WellnessLatvia, #ActiveLatvia, #TasteLatvia, #CitylifeLatvia.

Tūrisma sadaļa un konts populārajos sociālajos tīklos izveidots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu. 



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81717801sec.