Ceļotāja vēlas atgūt savu iemaksāto naudu ar PTAC lēmumu, taču Latvijas tūrisma firma to ignorē [1]

Travelnews.lv redakcijā ceļotāja no Latvijas vēlējās padalīties ar savu pieredzes stāstu, kuras ģimenei nav paveicies ar tūrisma firmu. Travelnews.lv iepazinās ar PTAC lēmumu, kas paredz iemaksātās naudas atgriešanu ceļotājai:

''Ja nevēlaties iekļūt neveiklā situācijā un zaudēt prāvu naudas summu, rūpīgi pārdomājat sadarbību ar tūrisma kompāniju «De Luxe Magic Travel». Vārds ''De Luxe'' – augstā klase ir tikai tad, kamēr viss ir labi un  kamēr nav problēmas, proti, kamēr kompānijai nav jāatdod klienta iemaksātā nauda par nekvalitatīviem pakalpojumiem.

Šobrīd PTAC ir pieņēmis lēmumu, ka kompānijai ir jāatmaksā mūsu iemaksātā nauda par ceļojumu, kas netika nodrošināts. Kompānijai joprojām liekas, ka viņi ir ''De Luxe'', ka uz viņiem šis lēmums neattiecas. Tūrisma firma «De Luxe Magic Travel» ir iekļauta PTAC melnajā sarakstā. Lūdzu būt gudriem un PTAC sarakstu pirms ceļojuma pasūtīšanas ļoti rūpīgi izpētīt! Tikai tagad es palasu interneta vidē sūdzības par minēto kompāniju, kur redzam, ka mūsu situācijā ar šo kompāniju ir nonākuši arī daudzi citi ceļotāji. Mēs akli uzticējamies kompānijas direktorei Egitai Kevišai, kura solīja visu ceļojumu kvalitatīvi noorganizēt.

Par ceļojumu:

Tālajā 2019.gadā izlēmām doties skaistā ceļojumā uz Indonēzijas salu Bali. Līdz 2019.gadam bijām veiksmīgi izmantojuši minētās kompānijas pakalpojumus. Apzināti ceļojām ar «De Luxe Magic Travel», maksājot dārgu cenu, jo mums ir jutīgs bērns. Tāpēc neder sarežģīti pārlidojumi, daudzas nevajadzīgas nolaišanās, sliktas viesnīcas, nekvalitatīva pārtika, grupu autobusi un citi standarta pakalpojumi. Sarakstē ar tūrisma firmu par ceļojumu uz Bali visu rūpīgi noskaidroju, kur, kā un cik ilgi jālido. Viss vienmēr bija pozitīvi! Mēs esam labi un uzticami klienti, kad kompānija ir izpildījusi solīto. Cenas ir augstas, bet par labu komfortu ir akceptējamas. Viss uzsvars vienmēr ir uz komfortu! Un vienmēr ir taču - super piedāvājums…

Sākās Covid 19 pandēmija un ceļojumu uz Bali atcēla, bet naudas iemaksa 1500 eur vērtībā bija jau veikta. Pagāja gads un mūsu sarakstē vēlējamies, lai iemaksātā nauda tiek atgriezta. Tūrisma firma atrunājās, ka lidojuma biļešu nauda nav atgrieta. Sajutām, ka īsti nav labi un izlēmām iemaksāto naudu izmantot citam ceļojumam, jo Covid 19 pandēmija sāka atkāpties. Sarakstē vienojāmies, ka iemaksāto naudu izmantosim citam superpiedāvājumam - ceļojumam uz Dubaiju.

20230123-MagicTravel-02

Jālido bija 2022. gada martā. Februārī lūdzu kādas ziņas un gala rēķinu. Nekādas atbildes. Tad sākās karš Ukrainā. Joprojām nekādas ziņas. Un tad, hops, kā no skaidrām debesīm, 04.03.2022, kas ir praktiski nedēļu pirms ceļojuma (15.03.2022), tiek atsūtīta informācija, ka lidojums ir paredzēts ar Krievijas lidsabiedrību «Aeroflot» –  tas ir jau pārsteigums. Te izrādās vēl viens klupšanas akmens - «Aeroflot» lidojums tiek atcelts, jo ir ieviestas Eiropas Savienības sankcijas. Manuprāt, tūrisma firma «De Luxe Magic Travel» vēlējās ''uzvārīties'', pērkot lētāku lidojuma biļeti nekā to piedāvā «airBaltic». Tas rada klientam skumjas un nesaprašanu!

20230123-MagicTravel-03

Bet ar to vēl nav viss beidzies. Tiek atsūtīts cits piedāvājums, ka lidojums uz Dubaiju ir nopirkts ar 24 stundu pārlidojumiem. Proti, lidojam caur Vāciju, ar pārsēšanos un 7 stundu gaidīšanu lidostā, tad vēl viena pārsēšanās naktī Abū Dabī lidostā. Un vēl pilnai ''laimei'', ka jāpiemaksā valūtas kursa svārstības, kas pārsniedz pieļaujamo %. Lidsabiedrības «Aeroflot» lidojumu nomainīt pret vēl ko sliktāku, pat klientam nepajautājot. Atbilde ir naudā - vienalga par klientu, galvenais nopelnīt. Atkal skumji! Atteicos no šādas lidināšanās atrakcijas, jo skaidrs, ka daudzās stundas lidostā, nakts pārsēšanās mūsu bērnam neder. Un vēl cena, tā jau augsta, kļuvusi vēl augstāka. Tad paskatamies Latvijas nacionālās lidsabiedrības «airBaltic» piedāvājumu Rīga – Dubaija – Rīga un īsti nesaprotam. Tūrisma firma nepiedāvā nekādus bonusus, lai lidotu 24 stundas no Rīgas uz Dubaiju. Tūrisma firmas pārstāve Egita Keviša labi zina, ka izvēlamies viņas kompāniju jau kuro reizi, kad lidojam kopā ar bērnu! Mēs maksājam par komfortu. Parastu lidojumu no Rīgas uz Dubaiju var nopirkt jebkurš, taču tūrisma firma «De Luxe Magic Travel» solīja, ka ''viss būs super, nekādas galvas lauzīšanas''.

Tūrisma firmas piedāvājumu lidot uz Dubaiju 24 stundas mēs nepieņēmām un atteicām. Sākās draudi, ka kompānija piedzīs izdevumus no mums par viesnīcu utt.

Ko ar šo vēlamies pateikt - ka ne viss ir zelts, kas spīd! Sevi augsti pozicionējošas kompānijas , šoreiz «De Luxe Magic Travel», patiesībā nav ne labas, ne arī kvalitatīvas. Ir reizes, kad sanāk, bet tikko ir problēmas, kažoks tiek apmests otrādi.

Ceram, ka tūrisma firma «De Luxe Magic Travel» un Egita Keviša sapratīs, ka ir jāizpilda PTAC lēmums, ka nozagt citiem naudu ir ļoti neglīti!''

Tūrisma firmas komentāru lasiet šeit

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 deimiane 01/25/2023 01:32 mjā, diemžēl ar aģentūrām, īpaši no LV, ir diezgan liels risks, ka De Luxe Magic Travel pārvērtīsies par NeLuxe Crappy Travel. Jāsaprot, ka šāda veida aģentūras, kurām nav liels tirgus (lasi: LV aģentūras) krīzes laikos ātri vien uzmetīs, un jāsaprot arī tas, ka aģentūra ir bizness, nevis labdarība. Turklāt šajā gadījumā šī konkrētā aģentūra ir diezgan neglīts un netīrs bizness. Ja zināja, ka nesanāks lojāla klienta vēlmes apmierināt, labāk jau būtu atdevuši naudu un samierinājušies.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18187594sec.