«Minox» atgriežas Latvijā

SIA “Poligrāfijas apgāds”, kas plašāk pazīstams ar vairumtirdzniecības preču zīmi “Polap” un ir viens no lielākajiem poligrāfijas materiālu, papīra un foto produkcijas vairumtirgotājiem Latvijā, kļuvis arī par leģendārā “Minox” izplatītāju Baltijas valstīs.

“Minox” produkcija ir zināma, taču vienlaicīgi tā ir arī ļoti specifiska. SIA “Poligrāfijas apgāds” īpašnieks un valdes loceklis Juris Lapa neprognozē iespaidīgus pārdošanas rezultātus Latvijā un Baltijā, bet norāda, ka “Minox” izplatītāja tiesību iegūšana bija vairāk goda lieta.

“Leģendārā un Latvijai tik zīmīgā “Minox” zīmola atgriešanās Latvijā un distribūcijas tiesību iegūšana Baltijas valstīs mums ir goda lieta. Ir svarīgi, lai “Minox” prece būtu arī Latvijas specializēto veikalu plauktos, lai cilvēki, redzot, kā ir attīstījies Latvijā aizsākts veiksmes stāsts, noticētu arī savām spējām un iedrošinātos darboties,” stāsta Juris Lapa.

“Polap” specializējas poligrāfijas materiālu vairumtirdzniecībā, tai skaitā piedāvājot papīru un kartonu, poligrāfijas krāsas, poligrāfijas iekārtu apkopes līdzekļus, ofseta iespiedplates, ķīmiskos palīgmateriālus, ofseta gumiju, folijas, grāmatu iesienamos materiālus, lielformāta printeru un digitālās lāzerdrukas materiālus u.c.

Kopš 1994. gada “Polap” ir arī oficiālais “Kodak” produkcijas izplatītājs. Sākotnēji “Polap” nodrošināja Baltijas foto laboratorijas ar “Kodak” izejmateriāliem augstākās kvalitātes fotogrāfiju izgatavošanai, taču šobrīd plašā klāstā tiek piedāvāti arī digitālo tehnoloģiju produkti, tai skaitā foto un video kameras, kā arī kvalitatīvi un dizainiski interesanti foto rāmji un albūmi.

Līdz ar sadarbības uzsākšanu ar “Minox” nāksies veikt nelielu reorganizāciju arī “Polap”. Līdz šim ar digitālās foto un video tehnikas izplatīšanu nodarbojas īpaši izveidotā “Kodak” nodaļa, kuru vada Andris Dementjevs. “Šī nodaļa nodarbosies arī ar “Minox”, taču to nāksies pārdēvēt, kā arī nedaudz reorganizēt,” precizē Juris Lapa.

Andris Dementjevs jau ir izpētījis, ka šobrīd “Minox” ir populārs putnu un dabas vērotāju tirgū kas ir ļoti augošs un maksātspējīgs. “Minox” ražo ļoti kvalitatīvus binokļus un monokļus, kurus var lietot gan ļoti nepiemērotos laika apstākļos, gan arī naktī. “Minox” optiku plaši izmanto arī jūrnieki, mednieki, to izmanto arī sporta vajadzībām.

“Dabas vērotāju vidū ļoti populāri ir arī speciāli fotoaparāti, kas domāti meža dzīvnieku iemūžināšanai. Šādu fotoaparātu piestiprina pie koka, un tam ir kustību sensors, kas iedarbina fotoaparātu, lai nobildētu zvērus vai putnus.. Tas, protams, ir mitruma izturīgs,” informē Andris Dementevs.

“Minox” joprojām ražo fotoaparātus, tai skaitā arī digitālus, kuri pēc dizaina veidoti kā klasiskie filmiņu fotoaparāti. “Šie fotoaparāti ir ļoti iecienīti stila pazinēju vidū,” zina teikt Andris Dementjevs.

“Minox” turpina ražot arī leģendāros “spiegu” fotoaparātus, kuri nu kļuvuši digitāli. “Taču šobrīd ar fotoaparāta izmēriem nevienu īpaši nepārsteigsi, tāpēc “Minox” leģendārie fotoaparāti vairāk būtu ne nepieciešamības, bet gan stila prece,” prognozē Andris Dementjevs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.126791sec.