airBalticCard piedāvā jaunu pakalpojumu – «Travel Service» [2]

airBalticCard Mobile mobilā karte bezmaksas un lētām telefonu sarunām viesabonēšanā aiz robežas piedāvā saviem klientiem jaunu pakalpojumu Travel Service.Tas ir starptautisks informatīvs dienests ar ātras reaģēšanas iespējām, kura operatori palīdzēs ceļotājam jebkurā dzīves stuācijā – vai tas būtu darījumu brauciens, vai atpūtas ceļojums.

Travel Service – tas ir personīgais palīgs visā diennakts laikā, kas sniedz informāciju par Jūs interesējošām kompānijām, veikaliem, restorāniem u.c. (nosaukums, adrese, tālruņa numurs, darba laiki, cenas) jebkurā pasaules vietā. Nepieciešamības gadījumā Jums tiks sniegta medicīniska rakstura konsultācija, kā arī organizēti tādi pasākumi kā ārsta vai neatliekamās medicīniskās palīdzības izsaukums un medicīniska rakstura informācijas sniegšana. Bez tam, Jums operatīvi palīdzēs atrisināt radušās ārkārtes situācijas, tādas kā dokumentu, biļešu vai bagāžas nozaudēšana vai zādzība.

Jums pasūtīs galdiņu restorānā, taksi un teātra biļetes, rezervēs numuriņu viesnīcā vai palīdzēs iegādāties lidmašīnas biļeti Jums izdevīgam reisam, sniegs informāciju par valūtas kursiem, automobiļa īri u.c.

Lietišķa rakstura ceļojumu laikā operatori palīdzēs ar konferenču rīkošanu, dokumentu rakstisku tulkojumu, biroja tehnikas un iekārtu īri. Nepieciešamības gadījumā pakalpojums Travel Service palīdzēs “pārvarēt valodas barjeru” – nodrošinot Klientam informācijas pārtulkošanu 77 valodās.

Vienvārdu sakot, Travel Service darīs visu iespējamo, lai Jūsu atpūta vai komandējums noritētu komfortablos apstākļos.

Pakalpojums Travel Service ir pieejams airBalticCard Mobile lietotājiem par izejošā zvana cenu konkrētajā uzturēšanās valstī.

Patīkamas sarunas kopā ar airBalticCard Mobile!

Sīkāka informācija par pakalpojumu pieejama mājas lapā www.airBalticCard.lv.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. Šī gada vasarā airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 aino 12/16/2011 12:32 neraizējies par Latvijas tūroperatoriem, visi airBaltic ceļojumu pakalpojumi ir pamatīgi uzskrūvētām cenām, lao paliktu naudiņa lakatiņiem un labi daudz pāri. tas attiecas tāpat uz 'izdevīgajām' izejošo ceļojumu paketēm. Intensīvs marketings liek vientiešiem tur iepirkties un pārmaksāt. Nekas, tas ir labs biznesa modelis:)

2 lettland-reisen.lv 12/14/2011 13:30 Paldies par zinu par www.airbaltictravel.com - tad jau paliek tikai divas iespejas - visi eksistejosie turoperatori sak gerbties tumsi zilas uniformas ar salatzalu lakatinu kä airbaltic stjuartes un airbaltic taxi soferisi, lai neizmirtu Latvijas ienakosa turisma tirgü. Kädä sakarä airbaltic lidsabiedriba, kuras pamatnodarbosanas ir gaisa satiksme - vispär realize ari taksometra pakalpojumus un tagad jau ari turisma agenturas pakalpojumus ar registraciju turisma operatoru datu baze TATO 2010 - 323??? Vai tad tie ir normäli un godigi konkurences apstäkli??? Turklät www.airbaltictravel.com uznemuma vaditajs ir vacietis - Dieter Jungkunz - kapec ne latvietis?!?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85645509sec.