Jāņa sētas «Latvijas ceļvedis» angļu valodā iPad planšetdatoram

Tuvojoties tūrisma sezonai, “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” laidusi klajā sava 2011. gada populārā izdevuma “Latvia. Travel Guide” elektronisko versiju iPad planšetdatoram.

Ceļvedis paredzēts galvenokārt ārzemju viesiem, kas, apmeklējot Latviju, bez priekšzināšanām par mūsu zemi var pilnībā izbaudīt uzturēšanās laiku šeit un atrast padomus daudzām dzīves situācijām. Ceļvedī var gūt ziņas gan par Latvijas vēsturi un ģeogrāfiju, gan par sadzīviskām lietām – iepirkšanos, autobraukšanas kultūru, tualetēm, transportu, valodu, sadzīvi, svētkiem un to svinēšanas paražām un daudz ko citu. Ceļvedī ir izvērsta informācija par nozīmīgākajām etniskajām minoritātēm un to atstāto kultūras mantojumu, kā arī ievērojamākajām personībām.

Izdevuma tūrisma daļa ērtības labad sadalīta nodaļās pēc Latvijas tradicionālā iedalījuma kultūrvēsturiskajos novados, atsevišķi izceļot Rīgu un Pierīgu. Katrs novads īsi raksturots ar galvenajām tā vērtībām.

Izdevumā atsevišķos šķirkļos kopumā ir aprakstīti gandrīz 400 tūrisma objektu vai vietu, aprakstus papildina fotoattēli, bet orientēties Latvijā palīdz vairāk nekā 100 karšu. Ceļvedī ir uzziņu informācijas sadaļa, kur var atrast visu 99 Latvijas tūrisma informācijas centru kontaktus, kā arī kontaktinformāciju 280 muzejiem un 1450 tūristiem piemērotākajām naktsmītnēm visos Latvijas novados.

“Karšu izdevniecības Jāņa sēta” IT mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Vikle stāsta, ka par jauno “Latvia. Travel Guide” lietotni lielu interesi uzņēmuma stendā izrādīja starptautiskās izstādes “CeBIT 2012” apmeklētāji. Izstādē, kas notika Hannoverē šī gada marta sākumā, iPad ceļvedi atzinīgi vērtēja daudzi interesenti gan no Eiropas valstīm, gan no tik eksotiskas valsts kā Apvienotie Arābu Emirāti.

Ceļveža “Latvia. Travel Guide” cena Mac AppStore veikalā ir EUR 5,99. Tuvākajā laikā plānots izlaist aplikācijas versiju Android planšetdatoriem, kā arī ceļveža krievu valodas versijas elektronisko izdevumu.

SIA “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” ir līderis karšu un uz tām bāzētu informācijas tehnoloģiju risinājumu izstrādē Baltijas tirgū. Uzņēmums piedāvā gan augstas kvalitātes poligrāfiskās kartes un atlantus, gan modernus informācijas tehnoloģiju produktus – GPS sekošanas risinājumu seko.lv, interaktīvo karšu sistēmu JS Baltija2, interneta karšu pārlūku, iPhone lietojumprogrammu “BalticMaps”, Latvijas karti “Garmin” GPS navigācijas iekārtām, sastrēgumu informācijas sistēmu Rīgā un vairākus citus risinājumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Wellton Centrum Hotel & SPA
,


Wellton Riga Hotel & SPA
,


Viesistaba
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48271203sec.