Iznācis ceļvedis par Indiju

Apgāds Zvaigzne ABC ir laidis klajā krāšņu un bagātīgi ilustrētu ceļvedi par Indiju, kas ietilpst lasītāju iecienītajā "Dorling Kindersley" ceļvežu sērijā.

Indija ir krāsaina un daudzveidīga kontrastu zeme – te mijas nabadzība un greznība, gadsimtiem senas tradīcijas sadzīvo ar mūsdienu kultūru un ikdienišķo caurstrāvo garīgums. Eiropietim Indija var šķist svešāda un nesaprotama, jo tai piemīt savs dzīves ritējums un savas vērtības, tāpēc ceļojums uz Indiju vienlaikus ir uzdrīkstēšanās piedzīvot citādo. Tomēr šī valsts arī izraisa apbrīnu un pārsteidz. Tās lepnums ir kultūrvēsturiskie pieminekļi, greznā sakrālā arhitektūra, kā arī iespaidīgā daba – gan auglīgi līdzenumi un saules karsēti tuksneši, gan smilšainas pludmales un majestātisko Himalaju ainavas. Indijas tēls asociējas arī ar garīgumu, un daudzi dodas turp, lai meklētu savu garīgo ceļu.

Šajā ceļvedī sniegta informācija par Indijas vēsturi, indiešu reliģiju, kultūru, tradīcijām un svētkiem. Tas iepazīstina ar dažādo valsts reģionu ievērojamākiem objektiem. Ja vēlaties klātienē skatīt Indijas simbolus, dodieties uz valsts galvaspilsētu Deli vai Utarpradēšas štatu, kura lepnums ir Tādžmahala un Āgra. Dabas un aktīvās atpūtas cienītāji ceļvedī atradīs informāciju par pārgājienu maršrutiem un nacionālajiem parkiem. Ja vēlaties baudīt īstu eksotiku, plānojiet ceļojumu uz idilliskajām Andamanu salām, ko apskalo kristāldzidri ūdeņi. Ja interesējaties par reliģiju, apmeklējiet budistu svētās vietas Bodhgaju un Rādžgīru, kas saistās ar Budas dzīvi. Lai kurp Jūs dotos, visur varēsiet vērot greznos hinduistu tempļus un vietējo iedzīvotāju ikdienas rituālus.

Ceļvedī sniegti arī praktiski padomi ceļojuma plānošanai, ieteikumi apmešanās vietu un restorānu izvēlei. Tekstu papildina lieliski fotoattēli, ilustrācijas un kartes.

Vairāk informācijas par šo un citām grāmatām interneta vietnē www.zvaigzne.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62775207sec.