5 bezmaksas iPhone aplikācijas, kas noderēs ceļotājiem

Nav grūti apmaldīties milzīgajā mobilo ierīču aplikāciju sortimentā, kas paredzētas tūristiem, taču starp tūkstošiem mazo "programmiņu" atrodamas arī tādas, kuras spēj aizvietot pat daļu no jūsu ceļasomas satura.

1. Word Lens

Sarunvārdnīcas, protams, bieži vien ir neaizstājamas, taču aplikācija "Word Lens" piedāvā pārvērst iPhone fotokameru tulkošanas ierīcē. Izmantojot optiskās rakstzīmju atpazīšanas tehnoloģiju, tā palīdzēs iztulkot jebkuru tekstu, pret kuru pavērsīsiet sava mobilo ierīci – tiesa gan, aplikācijas līdzšinējā versija darbojas vien angļu, franču, itāļu un spāņu valodās.

2. TripAdvisor

Izvēloties viesnīcu, ir svarīgi uzticēties pēc iespējas lielākam klientu pūlim, nevis paļauties uz atsauksmēm tās mājaslapā.

Aplikācija "TripAdvisor" nodrošina piekļuvi atsauksmju datubāzei, kurā apkopoti 75 miljonu lietotāju viedokļi par visa veida viesnīcām, ēstuvēm un citiem, tūristus interesējošiem objektiem. Iespējams pievienot arī personīgās atsauksmes par jebkurā pasaules nostūrī saņemtajiem pakalpojumiem.

Ar to gan nebeidzas aplikācijas iespēju klāsts - "TripAdvisor" palīdzēs uzzināt atbildes uz visdažādākajiem jautājumiem par ceļošanu, turklāt funkcija "Near Me Now" ļaus norādīt uz tuvumā esošām naktsmītnēm, bāriem, restorāniem un citām iestādēm.

3. Xe

Aplikācija "Xe" būtībā ir multifunkcionāla kalkulatora un valūtu kursu datubāzes apvienojums, taču tas ir lielisks un ērts rīks, kurš reiz var noderēt ikvienam tūristam. "Xe" spēj vienlaikus ļaut sekot līdzi 10 valūtu kursu izmaiņām, turklāt, ja pazaudēsiet savienojumu, tiks uzrādītas pēdējās saglabātās valūtu kursu vērtības.

4. Eventful

"Eventful" ir lielisks palīgs, ja esat nonācis pilnīgi svešā vietā un vēlaties noskaidrot, kas īsti notiek jums apkārt – aplikācija informēs par tuvumā notiekošajiem vai gaidāmajiem koncertiem, kultūras pasākumiem un citiem notikumiem.

Izmantojot GPS funkciju un 3G vai Wi-Fi pieeju, "Eventful" var nosūtīt e-pastu par katru jūs interesējošo notikumu. Izmantojot rekomendāciju funkciju, aplikācija izpētīs jūsu apmeklēto notikumu vēsturi un ieteiks kādu no gaidāmajiem pasākumiem, balstoties uz lietotāja interesēm.

5. Foodspotting

Perfekts rīks ikvienam "ēdienu snobam" - lietojams visā pasaulē. "Foodspotting" ļauj izveidot atsauksmes par individuāliem ēdieniem, kas nozīmē, ka lietotāji var atrast pat izcilas, viņu gaumēm atbilstošas maltītes arī tādos restorānos, kuri tiek vērtēti vien ar vienu zvaigzni.

Arī ēdiena recenzēšanas process ir maksimāli vienkāršs – uzņemiet tā foto, augšupielādējiet un pierakstiet nelielu atsauksmi.

"Foodspotting" lieliski noder, lai izlasītu draugu, kā arī ekspertu domas par visdažādākajiem ēdieniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8360889sec.