Izgudrota pirmā viedā rokas bagāžas soma

Tā dēvēto viedo tehnoloģiju ienākšana ceļotāju ikdienā nebūt nav jaunums, tomēr "gudrā" bagāžas soma varētu būt pārsteigums daudziem.

Kā apgalvo izstrādātāji, rokas bagāžas soma "Bluesmart" ir pastāvīgi sasaistīta ar tās īpašnieka viedtālruni. Somu iespējams atslēgt un aizslēgt ar mobilās lietotnes starpniecību, turklāt tā aizslēdzas automātiski gadījumā, ja attālinās no īpašnieka. Iebūvēti digitālie svari viedtelefona ekrānā uzrāda precīzu somas svaru ar norādi, vai to būs iespējams pārvadāt rokas bagāžā izvēlētajā aviokompānijā, savukārt aizmāršīgākie ceļotāji ar SMS vai mobilās lietotnes starpniecību tiek informēti, ja viņiem savu somu ceļā gadās piemirst.

Ar GPS starpniecību "Bluesmart" sistēma ļauj nepārtraukti sekot līdzi somas atrašanās vietai. Somas īpašnieks var apskatīt arī detalizētu informāciju par saviem ceļojumiem, tostarp mēroto attālumu, katrā valstī pavadīto laiku un citus statistikas datus. Somā iebūvēts arī akumulators, kas ļauj līdz pat sešām reizēm uzlādēt līdzpaņemtās elektroniskās ierīces.

Somas "Bluesmart", kuru raksturo arī moderns un izsmalcināts dizains, izmēri ir 55 * 35 * 23 centimetri, kas to rokas bagāžā ļauj pārvadāt daudzu pasaules aviokompāniju klientiem. Lai gan "Bluesmart" patlaban veikalu plauktos vēl nav atrodama, tā jau izpelnījusies plašu atzinību visā pasaulē. Turklāt inovatīvā produkta radītāji, cenšoties iegūt līdzekļus ražošanas uzsākšanai, ar kolektīvās finansēšanas platformas IndieGogo.com starpniecību nepieciešamo 50 000 ASV dolāru vietā nu tikuši jau pie vairāk kā 700 000.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28466296sec.