Izstādē «Riga Comm 2015» praktiski padomi uzņēmējiem un interesantas diskusijas tehnoloģiju entuziastiem

Praktiskas, interesantas un noderīgas diskusijas par tehnoloģijām un biznesa attīstību,  digitālā mārketinga ekspertu padomi – kā uzlabot uzņēmuma digitālā mārketinga stratēģiju un iekarot Google – tas viss notiks uz Kursors.lv atvērtās skatuves IT risinājumu izstādē "RIGA COMM 2015" 23. un 24. oktobrī Ķīpsalā.

Kursors.lv atvērtā skatuve izstādē "RIGA COMM" darbosies pirmoreiz, divu dienu laikā piedāvājot unikālu programmu.  Semināri, kas parasti ir par samaksu, izstādē būs bez papildu maksas! Ir jāiegādājas tikai izstādes ieejas biļete.

"Tehnoloģijas attīstās neprātīgā ātrumā, tomēr tās ir tikai rīki konkrētu biznesa mērķu sasniegšanai. Ir svarīgi prast piemeklēt atbilstošākos instrumentus un tos pārdomāti lietot, nepadarot tehnoloģiju izmantošanu par pašmērķi," atzīst jauno tehnoloģiju entuziasts un zinātājs, tehnoloģiju portāla Kursors.lv galvenais redaktors un atvērtās skatuves koordinators Kristaps Skutelis un piebilst: "Kursors.lv ik dienas informē par jaunākajām tehnoloģijām, un man ir patiess prieks, ka uz vienas skatuves esam uzaicinājuši dažādu jomu ekspertus pastāstīt par savu pieredzi ar tehnoloģiju izmantošanu. Dienas gaitā tiks runāts par dažādām tehnoloģiju ietekmētām jomām, tāpēc ikviens no šīm sarunām gūs ko noderīgu un praktiski izmantojamu."

Jaunākās tehnoloģijas un idejas biznesa attīstībai

23. oktobrī uz Kursors.lv atvērtās skatuves tiks aplūkots ļoti plašs tēmu loks, sākot no e-biznesa lokalizācijas, datu drošības, mazumtirdzniecības attīstības, mobilajām darbavietām,  izglītības un finanšu tehnoloģijām līdz pat bezpilota lidaparātiem.

Piemēram, plkst. 13.00  seminārā "Mazumtirdzniecība: digitalizācija, klientu lojalitāte un kā iepirksimies rīt" tiks aplūkoti vairāki aspekti, tostarp arī kā veikaliem pārzināt savu klientu  "ēdienkarti" jeb vajadzības labāk nekā pašiem pircējiem. Semināru vadīs  "Maxima Latvija" korporatīvo attiecību vadītājs un pārmaiņu vadības komandas loceklis Ivars Svilāns.

Savukārt plkst. 15.00 notiks diskusija "Bezpilotu lidaparātu "dzīve" Latvijas gaisa telpā", kurā piedalīsies "Latvijas Tālvadības gaisa kuģu asociācijas" komunikācijas vadītājs Ilmārs Ozols un "Latvijas Tālvadības gaisa kuģu asociācijas" valdes locekle Monta Lācāne.  Droni jeb bezpilota lidaparāti ir noderīgi arhitektiem, apsargiem, žurnālistiem, nekustamā īpašuma saimniekiem, lauksaimniekiem un celtniekiem. Bet kā tos pareizi izmantot, lai neradītu problēmas sev un citiem?

Šīs ir tikai dažas tēmas, kas tiks aplūkotas un prezentētas uz Kursors.lv atvērtās skatuves izstādes pirmajā dienā.  Lai nenokavētu tieši sev interesējošo tēmu, skatiet programmu: www.rigacomm.com

Praktiski rīki un un konkrēti padomi Google iekarošanai

Kā atrast klientu interneta džungļos?  Kas darāms, lai klients pamanītu jūsu mājaslapu, un kā mājaslapā iepazīt savus klientus? Cik ilgi dzīvo reklāmas e-pasts? Kādas iespējas sniedz GOOGLE apps? Šie un vēl citi jautājumi tiks aplūkoti 24. oktobrī uz Kursors.lv atvērtās skatuves "Digitālajā darbīcā", ko piedāvās  "Digital Journey" eksperti.

Latvijas labākie Google treneri un nozares profesionāļi – Egils Boitmanis, Sergejs Volvenkins, Ieva Cimermane un Jānis Birģelis – 45 minūšu garos aizraujošos semināros iemācīs pamatsoļus un izglītos par Google AdWords un Analytics, Google Display Network, YouTube, Mobile, Google Apps un  e-pasta mārketingu.

"Digitālā darbnīca" ir paredzēta uzņēmumu un mārketinga aģentūru pārstāvjiem, kā arī individuāliem entuziastiem, kas vēlas paplašināt savu redzesloku dažādos digitālā mārketinga aspektos un apzināt jaunākos trendus un virzienus, kurā tas šobrīd attīstās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52098513sec.