Gads sākas ar jaunām inovācijām tehnoloģiju jomā

Samsung starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES 2016 atklājis šī gada jaunākās tehnoloģijas – produktus un lietu interneta (IoT) risinājumus televizoriem, sadzīves tehnikai un citām ierīcēm. Starp jaunumiem ir līdz šim modernākais SUHD televizors ar visreālistiskāko attēla kvalitāti, tīrīšanas inovācijas mājai un divi Gear S2 viedpulksteņa papildinājumi.

Nākamā mājas izklaides ierīču paaudze

"Jaunie SUHD televizori akcentē Samsung galveno fokusu – inovācijas, kas ir būtiskas mūsu klientiem. Tagad TV saturs ir baudāms no jebkura skatupunkta, pateicoties augstvērtīgai attēla kvalitātei ar kvantu punktu displeju un pasaulē pirmajam ieliektajam TV bez ietvara," stāsta Samsung Electronics Baltics sadzīves tehnikas biznesa direktors Baltijas valstīs Sergejs Kostjučenko. "Papildus visa 2016. gada SUHD televizoru sērija ir aprīkota ar IoT hub tehnoloģiju, padarot televizoru par visas viedās mājas vadāmierīci."

2016. gada Samsung SUHD televizorus raksturo līdz šim reālistiskākā attēla kvalitāte, spilgts kontrasts un dzīvākās krāsas, ko Samsung ir jebkad piedāvājis. Tā kvantu punktu displejs pārvērš gaismu gandrīz jebkurā optiskā spektra krāsā bez deformācijas vai spilgtuma līmeņa izmaiņām, tādējādi nodrošinot vislabāko skatīšanās pieredzi, neatkarīgi no apgaismojuma.

Visi 2016. gada SUHD televizori ir aprīkoti ar IoT hub tehnoloģiju, ko Samsung ir izstrādājis kopā ar savu SmartThings mājas aprīkojuma iekārtu līniju. Šos televizorus var pievienot un ar to pārvaldīt vairāk nekā 200 ar SmartThings savietojamas iekārtas. Piemēram, paskatīties, kas zvana pie durvīm, aizslēgt durvis vai izslēgt gaismu – to visu var izdarīt caur televizoru. Turklāt Samsung ir izstrādājis pasaulē pirmo ieliekto televizoru bez ietvara – KS9500 SUHD TV, kas nodrošina vēl spilgtāku skatīšanās pieredzi. Bez ietvara, kas parasti ir kā norobežojums, skatītājs savu uzmanību koncentrē uz pašu svarīgāko – aizraujošo saturu ekrānā.

Uzlabotas valkājamās tehnoloģijas

Samsung prezentējis arī divas elegantas Gear S2 Classic viedpulksteņa versijas – 18K Rozā zelta un Platīna ietvaros, saglabājot tam raksturīgo apaļo formu. Tāpat paplašināta Gear S2 viedpulksteņu savietojamība – tagad tie ir lietojami kopā ar iOS ierīcēm. Gear S2 nodrošinās arī Samsung Pay maksājumu funkcionalitāti, kas būs pieejama jau 2016. gadā ASV.

Veļas mazgājamā mašīna, kas pielāgojas grafikam

Samsung AddWash priekšējās ielādes veļasmašīna ļauj jebkurā mazgāšanas cikla laikā mašīnā ielikt aizmirstu veļu vai pievienot papildu mazgāšanas līdzekli, neizlaižot ūdeni no mašīnas un neatverot priekšējās durvis.

Tā ir standarta dziļuma veļasmašīna, taču tā apsteidz citas tirgū pieejamās, pateicoties līdz šim vislielākajai veļas ietilpībai. Vienā reizē tajā var izmazgāt 3,6 veļas grozus.

Samsung activewash™ Mid Control augšējās ielādes veļasmašīnā iebūvētā activewash™ izlietne ir lielāka un dziļāka, nodrošinot optimālu vietu priekšapstrādei. Samsung Super Speed tehnoloģija saīsina mazgāšanas ciklu līdz 30 minūtēm, kas ir par 50% ātrāk nekā citām veļasmašīnām, saglabājot mazgāšanas kvalitāti.

Jauno tīrīšanas inovāciju spēks

Ar 70 reizes lielāku sūkšanas jaudu, salīdzinot ar vadošajiem robotu putekļusūcēju zīmoliem, Samsung POWERbot Turbo Robotic putekļusūcējs ir uzticams mājas tīrīšanas partneris. Aprīkots ar Smart Control Wi-Fi savienojamību, lietotāji putekļusūcēja kustības var kontrolēt attālināti ar savu viedtālruni.

Select & Go™ funkcija viedtālruņa aplikācijā izveido visas mājas virtuālo karti, kurā katra istaba var tikt atzīmēta individuāli. Pēc tam var izvēlēties konkrētu mājas platību vai istabas, kuras jātīra.

Putekļusūcēju robots ir aprīkots ar Visionary Mapping™ Plus System digitālo kameru un īpaši jutīgiem sensoriem, kas uztver apkārt esošo un izplāno optimālo tīrīšanas trajektoriju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32390404sec.