IFBB Eiropas Fit Model Kauss 2017 pirmo reizi Rīgā!

Jau šo svētdien, 19.novembrī, elegantajā Studio69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) Rīgas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja klātienē vērot divus pasākumus – gadskārtējo IFBB Starptautisko Latvijas kausu “Rīgas Pērle 2017” bodibildinga un fitnesa sporta veidos, kā arī pirmo reizi Latvijas fitnesa sporta vēsturē – IFBB Eiropas Fit Model Kausu 2017.

Pasākumu nodrošina Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu. Pasākuma ģenerālsponsors Studio69.

Turnīram “Rīgas Pērle 2017” pietikušies vairāk kā 120 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Saūda Arābijas, to skaitā titulētie IFBB Pasaules un Eiropas čempionātu uzvarētāji. Spēcīgākie šo valstu pārstāvji demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu. Gan sievietes, gan vīrieši sacentīsies tradicionālajās bodibildinga un fitnesa sporta veidu kategorijās, tādās kā bikini fitness, bodifitness, klasiskais bodibildings un mens physique disciplīnas. Vērienīgā  pasākuma ietvaros notiks arī tradicionālā fitnesa projekta “Fit Model Latvija 2017” rudens sezonas fināls.

Pasākuma otrā daļa tiks veltīta pirmajam IFBB Eiropas Fit Model Kausam, kurā dalību ņems vadošās Eiropas valstu sportistes populārajā un estētiski pievilcīgajā fit model kategorijā. Nozīmīgi, ka tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir izvēlēta par šī Eiropas līmeņa turnīra norises vietu, kas ir liels gods Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai un apliecina federācijas ieguldīto darbu, bodibildinga un fitnesa sporta veidu attīstībā gan Latvijā, gan pasaulē.

Aicinām visus sportiska un veselīga dzīvesveida piekritējus apmeklēt šo spilgto pasākumu un klātienē atbalstīt sportistus šajā īpašajā dienā!

Atbalstītāji un sadarbības partneri – IFBB (Starptautiskā Bodibildinga un fitnesa federācija), LSFP, Izglītības un zinātnes ministrija, MyFitness, Balticovo, Smiltenes Piens, Eastlabs.ru/sk, Change Lingerie, Mangaļi, Cido, Nike, restorāns Riverside House, Belka Beauty Studio, Sportway.org, Global Fitness, viesnīcas Monika Centrum un Radisson.

IFBB Starptautiskā Latvijas kausa “Rīgas Pērle 2017” sākums plkst.13:00.

IFBB Eiropas Fit Model Kausa 2017 sākums plkst.19:00.

Biļetes varēs iegādāties no plkst.12:00 pasākuma vietā Studio69.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.70628905sec.