Lattelecom Rīgas maratons šajā nedēļas nogalē aicina uz treniņiem kopā ar Latvijas čempioniem

Lattelecom Rīgas maratona rudens treniņu cikls šajā nedēļas nogalē, 25.-26. novembrī turpināsies ar labāko Latvijas garo distanču skrējēju līdzdalību. Skrējēji un aktīva dzīvesveida piekritēji ir aicināti piedalīties adidas Runners skriešanas skolas trešā Warm-Up Weekend treniņos, kur vadību uzņemsies gan pieredzes bagāti treneri no “DCH Studija”, gan Latvijas garo distanču rekordisti un čempioni. Gaidāmie sestdienas un svētdienas rītu treniņi palīdzēs ne vien veikt daudzveidīgus un kvalitatīvus treniņus, bet arī gūt pozitīvas emocijas un lieliski pavadīt sportiskus brīvdienu rītus kopā ar treneriem un skrējējiem.

Sestdien, plkst. 10.00 uz spēka treniņu ielūdz treneri no “DCH Studija”. Treniņā galvenais uzsvars tiks likts uz vispārējo fizisko sagatavotību un skrējējiem būtiskāko muskuļu stiprināšanu, kas ir īpaši svarīgs treniņu aspekts ziemas periodā. Treniņš norisināsies Rīgas Hanzas vidusskolas sporta zālē, Grostonas ielā 5.

Svētdien, plkst. 10.00 uz 12-15 km garu skrējienu Rīgas pilsētā ielūdz Latvijas ātrākie garo distanču skrējēji – Latvijas čempione un vicečempione maratonā Anita Kažemāka un Zanda Zariņa Rešetina, Latvijas rekordists maratonā un pusmaratonā Valērijs Žolnerovičs un Lattelecom Rīgas maratona 2016 uzvarētājs Renārs Roze. Treniņš tiks organizētas vairākas ātruma/tempa grupās skaistā maršrutā Rīgas ielās no adidas Runners bāzes Citadeles ielā 2.

Plānotās tempa grupas un skrējienu garumi (iespējamas izmaiņas):

1. grupa: 5:00 min/km līdz 15 km

2. grupa: 5:30 min/km līdz 14 km

3. grupa: 6:00 min/km līdz 13 km

4. grupa: 6:30 min/km 10-12 km

Lattelecom Rīgas maratona treniņi ir bez maksas, bet ar obligātu iepriekšēju pieteikšanos, kas kopā ar visu papildus informāciju par pasākumiem ir pieejama Lattelecom Rīgas maratona mājas lapā: http://bit.ly/weekend-registration-and-info.

Treniņi ir piemēroti visu distanču skrējējiem un sagatavotības līmeņiem. Jaunajā adidas Runners skriešanas skolas sezonā plānoti četri Warm-Up Weekend sekojošajos datumos:

-    28. un 29. oktobris;

-    11. un 12. novembris;

-    25. un 26. novembris;

-    9. un 10. decembris.

Par adidas Runners skriešanas skolu:

Lattelecom Rīgas maratona adidas Runners skriešanas skola šogad norisināsies sesto gadu. Skolas mērķis ir dot nepieciešamās zināšanas un motivāciju ikdienas treniņiem, aicinot skrējējus vienmēr būtu kustībā un doties pretī saviem mērķiem un izaicinājumiem veselīgā un uz zināšanām balstītā veidā. Organizējot teorētiskas un praktiskas treniņu nodarbības un programmas, kā arī iedvesmojošas stāstu sērijas, ar savu pieredzi un zināšanām ik gadu dalās gan treneri, olimpieši un aktīvi skrējēji, gan kompetenti eksperti treniņu teorijas, uztura un fizioloģijas jomās. adidas Runners skriešanas skola ir bez maksas un paredzēta visplašākajai auditorijai – gan iesācējiem, gan pieredzējušiem skrējējiem.

Par Lattelecom Rīgas maratonu:

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991. gada. 28. Lattelecom Rīgas maratons notiks 2018. gada 19. - 20. maijā. 2017. gadā pasākums pulcēja 33 tūkstošus dalībnieku no 70 pasaules valstīm. Pasākums ir saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) "Bronzas" kvalifikācijas zīmi (Bronze Label). Maratonu kopš 2007. gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra NECom. Galvenais partneris – Lattelecom, oficiālais partneris – Rimi, sponsori – adidas, WESS Motors Toyota, Sportland. Partneri – Live Riga, 360TV, LNT, Delfi, izdevniecība Santa, Picture Agency, StarFM, Capital Clinic Riga, dabīgais minerālūdens Mangaļi, Mēness aptieka, Herkuless, Isostar, Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Incrediwear, Hansgrohe, LSFP, LVS, VSK Noskrien, 1188, Klotiņi & Serģis, Sporta Laboratorija un citi. Lattelecom Rīgas maratons ir viens no Latvijas valsts simtgades Rīgas programmas sporta aktivitātēm "Mans starts Latvijai".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14304709sec.