Notiks pasaules ceļotāju čempionāts ar iespaidīgu balvu

Nākamā gada sākumā - no 19. aprīļa līdz 4. maijam norisināsies Starptautiskās Dārgumu medības (Scavenger Hunt), kas piedāvās iespēju laimēt 50 tūkstošus ASV dolārus.

23 dienas ilgās sacensības jeb čempionāts ik gadu piesaista piedzīvojumu meklētājus, ceļotājus, kā arī "visus trakos", kas spēj sevi iedomāties Indianas Džonsa ādā. 

2019. gadā notiekošās sacensības aizsūtīs dalībniekus uz 10 dažādām, slēptām vietām pasaulē. Dalībniekiem, iepriekš nezinot kur nāksies doties un kā sagatavoties piedzīvojumam, nāksies adaptēties kultūras atšķirībām, kā arī mācīties - piemēram, dejot flamenko, gatavot vietējos ēdienus, kā arī meklēt pazudušas pilsētas.

Pirms sapriecājaties par pasākumu, jāmin gan, ka pasākums ir visai dārgs - no komandas jāsamaksā 25 tūkstoši ASV dolāru (bet kas gan tas ir, ja jūsu komanda grasās uzvarēt?). Šajā summā ietilpst dalības maksa, visi lidojumi piedzīvojuma laikā, augstākās klases viesnīcas, kā arī vairums ēdienreižu - un pat aprīkojums ceļošanai.

"Balva dod vēlmi cīnīties par uzvaru. Mēs vēlamies, lai piedalās paši labākie ceļotāji. Šogad mēs uzzināsim vai ceļojumu blogeri un aprakstnieki patiešām pazīst pasauli tik labi kā apgalvo. Mēs redzēsim vai ceļojumu aģenti spēj pievarēt grūtības un vai cilvēki, kas apgalvo, ka ir "pasaulē lielākie ceļotāji" patiešām prot ceļot," par pasākumu labus vārdus min pasākuma vadītājs Viljams Čalmers.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19377089sec.