Riteņbraucēji Bērnu slimnīcas pacientu zīmējumus nogādās uz Sočiem

Atbalstot Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas rekonstrukciju, Radisson Blu viesnīcas Rīgā 21. janvārī uzsāk īpašu ziedojumu akciju, kuras laikā četri riteņbraucēji uzsāks ceļu uz Olimpisko spēļu galvaspilsētu - Sočiem.

Četri riteņbraucēji – Kārlis Plakans, Kārlis Bardelis, Kaspars Škinčs un Roberts Draugs ar divriteņiem mēros 3 000 kilometru garo ceļu no Rīgas uz Sočiem, kur norisināsies XXII Ziemas Olimpiskās spēles. Viņi uz Sočiem nogādās Bērnu slimnīcas mazo pacientu laba vēlējumus un zīmējumus Latvijas olimpiskajai komandai. Plānots, ka brauciens aizņems aptuveni 18 dienas un riteņbraucēji Sočos ieradīsies 7. februārī, Olimpisko spēļu atklāšanas dienā. Šis brauciens ar nosaukumu "Pedal for no medal" veltīts gan mazo pacientu, gan olimpiešu drosmei un izturībai.

Komandas dalībnieki jau īstenojuši vairākus izaicinājumu pilnus piedzīvojumus – piemēram, Kārlis Bardelis (Bored of Borders) pavisam nesen ar skrituļslidām mēroja ceļu no Nordkapa Norvēģijā līdz pat Gibraltāram Spānijā, piesakot šo braucienu arī Ginesa rekordu grāmatai; Roberts Draugs (Hawaii Express) ar riteni mērojis ceļu līdz Polārajam lokam, piedalījies velorallijā Parīze-Dakāra; Kaspars Škinčs un Kārlis Plakans (Radisson Blu Cycling Team) ar riteņiem ziemā jau apbraukuši apkārt Latvijai un braukuši labdarības braucienā Baltijas ceļš. Kārlis Bardelis: "Visiem zināms, ka Ziemas Olimpisko spēļu laikā riteņbraukšanas disciplīnā nav paredzēts sadalīt kādu medaļu komplektu, tomēr braucēji nepaliks bez apbalvojuma - neaizmirstams piedzīvojums, Bērnu slimnīcas mazo pacientu prieks un praktiska, finansiāla palīdzība, piesaistot ziedojumus slimnīcas rekonstrukcijas darbiem, nav novērtējamas ar medaļu".

"Sports, tas ir spēks, dinamika, degsme un vēlme uzvarēt, sasniegt izvirzīto mērķi un uzvara. Varbūt ne vienmēr pār konkurentiem, bet pār sevi noteikti. Šīs pašas īpašības arī ārsti vēlas saskatīt savos pacientos. Mūsu olimpieši ir ļoti labs piemērs bērniem, kā sasniegt uzvaru - neatlaidīgi trenējoties, ievērojot disciplīnu, veselīgu dzīvesveidu. Mūsu bērniem novēlu stipru veselību, Kārlim ar domubiedriem – izturību un spēku, mērojot šo ceļa posmu, bet mūsu olimpiešiem – panākumus," teic Bērnu slimnīcas virsārsts Vilnis Grīnbergs, kurš pats ikdienā uz darbu brauc ar velosipēdu.

LOK viceprezidents Einars Fogelis: "Gandarījums par puišiem, kuri, dodoties 3000 kilometru garajā un nezināmajā ceļā, veidos tiltu starp bērniem un mūsu olimpiešiem, nesot sveicienus un demonstrējot sabiedrībā, ka sports vieno."

Gints Dzirnieks, Radisson Blu Elizabete Hotel ģenerāldirektors: "Radisson Blu viesnīcas Rīgā jau vairākus gadus atbalsta dažādas labdarības akcijas, kas saistītas ar bērnu veselības uzlabošanu. Šis brauciens ir lieliska iespēja piesaistīt uzmanību Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas remonta nepieciešamībai un aicināt iesaistīties ziedojumu akcijā."

Ziedojumu varat veikt Bērnu slimnīcas fonda kontā

A/S Swedbank HABA LV22

LV02HABA0551000377020

Ziedojuma mērķis – "Pedal for no medal"

Vairāk par projektu "Pedal for no medal"–

www.boredofborders.com; facebook.com/Bored-of-Borders; facebook/RadissonBluElizabeteHotel

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72278595sec.