Šiem puišiem drosmes netrūkst! Seko līdzi Radisson Blu velo komandas braucienam uz Sočiem

Atbalstot Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas rekonstrukciju, Radisson Blu viesnīcas Rīgā 21. janvārī uzsāka īpašu ziedojumu akciju, kuras laikā četri drosmīgi riteņbraucēji sāka ceļu uz Olimpisko spēļu galvaspilsētu - Sočiem. Spītējot salam un ziemai, riteņbraucēji 27. janvāra vakarā jau ir sasnieguši Ukrainas galvaspilsētu Kijevu.

Precīzai riteņbraucēju atrašanās vietai iespējams sekot līdzi interneta vietnē www.boredofborders.com, kur redzama karte ar jau veikto ceļa posmu. Plānots, ka Sočos riteņbraucēji ieradīsies 7. februārī, kad notiks Olimpisko spēļu atklāšana.


Kopumā riteņbraucējiem jāpārvar 2802 kilometru garš ceļš. Vidēji katru dienu jāveic 165 kilometri. Jāmin, ka četru drosmīgo braucēju sastāvā ir arī Kārlis Bardelis, kurš ar skrituļslidām kājās nobrauca 6200 kilometrus no Nodrkapa Norvēģijā līdz Gibraltāram Spānijā. 

Puišiem noteikti ir pa spēkam pievarēt lielo attālumu, to pierāda vien daži teikumi, ko komandas runasvīris sacījis portālam Tvnet.lv:

"Spēks šodien tiešām noderēs, jo, izejot pa viesu nama durvīm, atduramies pret -21 grādu "siltu" gaisa masu. Kā teiktu Kārlis B., jauksiņi. Bet sūdzēties neviens netaisās. Džeki paslēpj savu personību aiz maskām un dur prom."

"Pusdienlaikā lēkājot ap zupas katlu, čaļi joko par to, ka šodienas posms esot tāds "čiliņš", taču man tā arī neizdodas atšifrēt šo veiksmīgo vārdu spēles rēbusu. Vilks viņu zin, vai "čiliņš" ir attiecināms uz relaksēto atmosfēru vai dzestro sānvēju, kas visu dienu pluina velosipēdistus."

"Nedraudzīgais vējš pa ceļa virsmu dzenā sniega vērpetes un uzcītīgi cenšas velosipēdistus aizpūst atpakaļ uz Poliju ēst flaku zupu, taču džekus šāds scenārijs nesaista. Viņi piepūš vaigus un dur cauri spirgtajam vējelim. Nav jau nekāds brīnums, jo flaku zupas gastronomisko vērtību, manuprāt, spēj saprast un patiesi novērtēt tikai poļu tautības pārstāvji."



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57796001sec.