Notiks tradicionālais IFBB Starptautiskais Latvijas kauss «Rīgas Pērle 2014»

Svētdien, 21. septembrī, Rīgas elegantajā Studio69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) norisināsies rudens vērienīgākais skaistuma un sporta pasākums, ikgadējais IFBB Starptautiskais kauss "Rīgas Pērle 2014" fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā un men's physique kategorijās, kā arī IFBB Latvija rudens sezonas projekta "Miss Bikini Fitness 2014" fināls. Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija.

Sacensībām pieteikušies 95 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Krievijas, to skaitā arī titulētie IFBB Pasaules čempionātu uzvarētāji. Spēcīgākie Baltijas valstu, tai skaitā Latvijas sportisti, demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu, jo pēc nedēļas jau ieplānots nākamais starts, prestižajā IFBB Arnold Classic Europe sporta turnīrā, kas notiks Madridē.

"Rīgas Pērle 2014" pasākumā tiks noskaidrota labākā sportiste fitnesa un bodifitnesa kategorijās, bērnu un jauniešu fitnesa kategorijās, kā arī spēcīgākie sportisti mens physique kategorijā. Skatītājiem ir sarūpēti daudzi pārsteigumi un atkal tikšanās ar čempioniem. Trīskārtējā IFBB Pasaules čempione fitnesā, četrpadsmitgadīgā rīdziniece Vanesa Belova prezentēs šīs sezonas labāko fitnesa priekšnesumu, 2013. gada Miss Bikini uzvarētāja, armijas šova dalībniece Luīze Priedīte izmēģinās savus spēkus bodifitnesa kategorijā, prestižu skaistumkonkursu uzvarētāja un modele Diāna Kubasova kāps uz skatuves rudens projekta "Miss Bikini fitness 2014" fināla ietvaros! Latvijas bodibildinga leģenda Aivars Visockis šajās sacensībās iejutīsies stingrā tiesneša lomā, lai objektīvāk izvēlētos katras kategorijas uzvarētājus!

Pasākuma pērle jau tradicionāli, būs bikini fitnesa kategorija, kur 36 sportistes cīnīsies par turnīra uzvarētājas godu! Balvas dalībniecēm ir sarūpējuši lojālie bikini fitnesa sporta pasākumu atbalstītāji, profesionālais matu kopšanas zīmols "L'Oreal Baltic", progresīvākais sporta klubu tīkls "City Fitness" un Latvijas dizaineru veļas zīmols V.I.P.A Lingerie.

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija "Miss Bikini Fitness" projekta fināls, kurš iesākās 9 nedēļas atpakaļ, kad 13 meitenes izaicināja sevi un pievienojās treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas speciālistu vadībā. Dalībnieces fināla pasākumam ir cītīgi gatavojušās, trenējoties projektu "Miss Bikini fitness" ģenerālsponsora "City Fitness" sporta klubos, kā arī apgūstot defilē iemaņas IFBB Bikini Fitnesa Studijas mājvietā - sporta klubā F1.

Pasākumu atbalsta Royal Casino Spa&Hotel Resort, Mangaļi, Valsts Sportam, LSFP, CIDO, Vingrošanas Olimpiskais Centrs. Informatīvie atbalstītāji SWH, delfi.lv, tvnet.lv, sportacentrs.com.

Sacensību sākums: pulksten 13:00. Biļetes varēs iegādāties no pulksten 12:00 pasākuma vietā, Studio69.

Pasākuma dzīvā translācija notiks 21. septembrī portālos – sportacentrs.com, tvnet.lv, ifbb.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88451099sec.