Daiļais dzimums pamazām pievēršas golfa spēlei

Golfs ir sporta spēle, kurā spēlētāji vai komandas ar īpašām nūjām cenšas iesist bumbiņu bedrītē ar pēc iespējas mazāku sitienu skaitu. Tā ir arī viena no nedaudzajām spēlēm ar bumbas izmantošanu, kur nav nepieciešams stingri noteikta lieluma spēles laukums. Golfs tiek uzskatīts par vienu no pasaules populārākajiem un tehniski sarežģītākajiem sporta veidiem. Šobrīd arī Latvijā iespējams ļauties šim aizraujošajam sporta veidam. Travelnews.lv sazinājās ar atpūtas kompleksa Reiņa trase vadītāju Līvu Legzdiņu, lai noskaidrotu aizvadītās golfa sezonas panākumus un sasniegumus.

Atpūtas komplekss Reiņa trase (www.reinatrase.lv) apmeklētājiem piedāvā daudzveidīgas aktīvās atpūtas un izklaides iespējas. Korporatīviem uzņēmumiem ir iespēja iznomāt telpas semināriem un cita veida pasākumiem, taču Reiņa trases galvenā popularitātes un atpazīstamības atslēga ir golfa spēle. Atpūtas kompleksa vadītāja Līva Legzdiņa stāsta, ka aizvadītā golfa sezona esot bijusi ļoti laba un bija vērojams pozitīvs apmeklētāju pieaugums. Tas galvenokārt ir tāpēc, ka palielinājies cilvēku skaits, kas ir izgājuši zaļās kartes kursus. Šajos kursos tika apgūtas teorētiskās un praktiskās iemaņas golfa spēlē. Šobrīd šie cilvēki ir pilntiesīgi golfa spēlētāji un var piebiedroties pieredzējušam golfa spēlētāju pulkam. Jāsecina, ka golfa spēlētāju pulks kļūst arvien raženāks. Līva Legzdiņa atzīmē, ka šogad šī sporta veida piekritēju bijis vairāk nekā pērn. Līdz ar to ir novērota pozitīva tendence, kas liecina par golfa popularitātes pieaugumu. Galvenokārt šo sporta veida auditoriju veido vīrieši vecumā no 30 līdz 50 gadiem. Taču, kā atzīst atpūtas kompleksa Reiņa trase vadītāja Līva Legzdiņa, arī sievietes pamazām sāk iekarot golfa spēles īpatnības un apgūst tās specifiku. Papildus tam vadītāja skaidro, ka tas esot ļoti pateicīgs sporta veids, jo ļauj gan ietaupīt laiku, gan spēlēt vairākiem dalībniekiem vienlaicīgi. Proti, golfs ir ideāli piemērots pāriem, jo spēles laikā var ne tikai nodoties aristokrātiskajam sporta veidam, bet arī baudīt kopā būšanu.

Viens no galvenajiem meistarīgas golfa spēles priekšnoteikumiem ir kvalitatīvs inventārs. Reiņa trases kolektīvs ir īpaši par to padomājis, tāpēc šogad tika iegādāts pilnīgs jauns golfa inventārs. Mazie spēlētāji nav apdalīti, un arī tie šogad tika pie jaunām nūjām un bumbiņām.

Šis gads Reiņa trasei ir bijis sevišķi produktīvs, jo tika nodibināta golfa skola bērniem. Visas vasaras garumā notika vairākas golfa nometnes, kurās piedalījās bērni no Siguldas un Krimuldas. Nometņu laikā notika vairāki golfa turnīri, kuros iesaistījās bērni vecumā no 7 līdz 10 gadiem. Turnīrus vadīja divi profesionāli treneri no Latvijas un Anglijas.

Ik gadu Reiņa trasē notiek golfa sezonas noslēguma balle. Šis gads nav izņēmums, tāpēc arī šoreiz, 24. oktobrī, notiks skaistas golfa sezonas atvadas. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents, pirms tam laicīgi piesakot savu dalību. Kā pastāvīgie un nemainīgie golfa sezonas noslēguma balles viesi ir turnīru sponsori un paši spēlētāji. Taču apmeklētāju pulks var būt arī lielāks. Atšķirībā no citu gadu pieredzes, šī gada jauninājums ir dzīvās mūzikas koncerts visas nakts garumā. Tāpēc gaidāmi līksmi un skaisti golfa sezonas noslēguma svētki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3953619sec.