Februārī norisināsies gada notikums fitnesā

"Trešā diena pēc pasākuma, joprojām sāp visi muskuļi, bet tas noteikti bija tā vērts". Ar šādām un vēl līdzīgi smeldzošām un patīkamām sajūtām muskuļos un gandarījuma nogurumu no Nike fitnesa pasākuma atgriezās daudzi jo daudzi pasākuma dalībnieki. Arī šogad fitnesa un aktīva dzīvesveida cienītājiem tiks piedāvāts līdzīga koncepta pasākums.

Šogad fitnesa pasākums Nike Training day norisināsies 14. februārī, Arēnā Rīga. Šī diena būs aizraujošs izaicinājums un lieliska iespēja pārbaudīt savas un draugu spēju robežas sešu stundu garumā. Pasākuma dalībniekiem tiks piedāvātas dažāda veida un grūtības pakāpes fitnesa nodarbības, kā arī varēs iesaistīties pasākuma atbalstītāju organizētās aktivitātēs.

Pasākuma programmu piepildīs gan Latvijā, gan Eiropā atzīti fitnesa treneri. Starp ārvalstu treneriem būs pārstāvētas tādas valstis kā Lietuva, Igaunija, Krievija, Vācija un Somija. Iedvesmu, motivāciju un neizsīkstošu enerģiju, ko sniedz fiziskas aktivitātes, ikviens pasākuma dalībnieks varēs iegūt apmeklējot dažādas intensitātes nodarbības.  Nike Training day piedāvātās nodarbības izvēlētas tā, lai būtu piemērotas dažādiem fiziskās sagatavotības līmeņiem. Līdz ar to ieguvējs būs ikviens- gan fitnesa profesionāļi, gan entuziasti. Papildus nodarbībām, kas notiks uz lielās skatuves, būs iespēja piedalīties un izmēģināt spēkus arī aktīvajās zonās. Tajās sev interesantus un noderīgus padomus saņems tie, kas vēlas uzlabot ne vien vispārējo fizisko formu, bet arī izturību, reakciju un iegūt vislabākos rezultātus kā mājās, tā arī individuālajos treniņos sporta zālē. Tā kā pavisam tuvu ir arī jaunā skriešanas sacensību sezona, tie, kas iecienījuši tieši šo sporta veidu, iespējams, tieši šeit uzzinās, kā savus mērķus sasniegt ātrāk un efektīvāk.

Biļetes uz pasākumu nopērkamas "Biļešu serviss" kasēs. Līdz pasākuma norises dienai biļetes cena būs 10 EUR, bet pasākuma dienā -12 EUR.

Visu periodu, līdz pat pasākumam, biļetes nopērkamas Nike un Sportland veikalos par 7 EUR. Taču pērkot NIKE pavasara kolekcijas preces veikalos ''Sportland'' un ''Nike'' vismaz 79,95 EUR vērtībā, biļete uz Nike Training Day pirkumam tiks pievienota kā dāvana.

Īpašu piedāvājumu aicināti izmantot MyFitness klubu biedri, kuri biļetes līdz pat pasākuma dienai, varēs iegādāties par  5 EUR, pērkot tās savā sporta klubā.

Papildus informācija niketrainingday.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42876196sec.