Aptauja: bērnu izklaides iespējas tirdzniecības centros vīriešiem ir svarīgākas nekā sievietēm

Iespēju bērnus atstāt bezmaksas rotaļu laukumos, iepērkoties tirdzniecības centros, vīrieši novērtē augstāk nekā sievietes, tā liecina modes un izklaides centra Rīga Plaza sadarbībā ar Snapshots veiktā aptauja. Bērnu izklaides iespējas rotaļu laukumos, izvēloties, kurā tirdzniecības centrā iepirkties, par būtiskām lēmuma pieņemšanā atzinuši 30% Latvijas vīriešu, tikmēr sievietes - 24%.

Vīrieši biežāk nekā sievietes atzīmējuši, ka viņiem iepirkšanās centra izvēlē svarīgas ir piedāvātās bezmaksas aktivitātes bērniem, tostarp radošās darbnīcas, un tādas izklaides iespējas kā kinoteātris un boulings. Tāpat būtisks bērnu tēviem ir plašs bērnu preču veikalu klāsts iepirkšanās centrā.

Sievietes svarīgāko faktoru vidū norādījušas īpašus, bērniem veltītus pasākumus un festivālus, kā arī istabas bērnu pārtīšanai un zīdīšanai. Salīdzinoši vairāk sieviešu nekā vīriešu atzinušas, ka bērnu uz iepirkšanās centru līdzi neņem.

''Aptaujas rezultāti apstiprina, ka papildus ērtības bērniem ir būtisks kritērijs ģimenei, izvēloties iepirkšanās centru. Teju trešā daļa Latvijas iedzīvotāju (32%) atzīst, ka papildus rotaļu istabai ir svarīgas arī citas izklaides iespējas bērniem. Tāpēc regulāri organizējam īpašus pasākumus, kā, piemēram, bezmaksas radošās darbnīcas brīvdienas vai lielākus festivālus. Jau šo sestdien Rīga Plaza notiks Loom Bands festivāls, kura laikā bērni varēs piedalīties rokassprādžu meistarklasēs un konkursos, un vinnēt lieliskas balvas,'' atklāj modes un izklaides centra Rīga Plaza mārketinga vadītāja Urzula Spickus.

Loom Bands festivāls norisināsies 21.februārī, sākot no plkst. 12.00. Pasākumu vadīs  multimākslinieks Kašers. Festivālā uzstāsies meitenes no JVCLUBs Dance Company, Andžeja Grauda bungu skola, Ginta Budes modes nama rīkotā skate Neon, bērniem būs iespēja piedalīties aizraujošās Loom Band rokassprādžu meistarklasēs, kā arī īpašajā Pavasara gaidīšanas vorkšopā, kur taps vēl neredzēti aksesuāri, piekariņi un citi brīnumi, ko profesionālu lietpratēju vadībā katrs varēs izveidot pats kādu lielisku brīnumu.

OMD Snapshots aptauja veikta no 09.02. līdz 15.02.2015. un tajā brīvprātīgi piedalījušies 500 respondenti vecumā no 18-74 gadiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23992395sec.