Spēcīgākie CrossFit atlēti sacentīsies Ķīpsalā

No 28. līdz 29. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā izstādē ''Atpūta un sports 2015'' norisināsies pirmās divu dienu funkcionālā fitnesa sacensības Baltijā – ''Battle of Riga 2015'', kas pulcēs vairāk nekā 50 spēcīgus atlētus no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Itālijas, Zviedrijas, Dānijas un Vācijas.

Sacensību finālā, kas norisināsies divas dienas un ko ikviens varēs vērot klātienē, atlētiem būs jāveic tehniski sarežģīti, izturību, spēku, jaudu, kā arī veiklību pārbaudoši vingrinājumu kompleksi, lai otrās dienas pievakarē, 29. martā, kronētu ''Battle of Riga 2015'' čempionus katrā no meistarības kategorijām. Starp citu, lai iegūtu ceļazīmi uz sacensībām Ķīpsalā, atlētiem bija jāiztur kvalifikācijas kārta, kurā nācās sacensties ar vairāk nekā 200 pretendentiem.

Sacensības ''Battle of Riga 2015'' organizē pirmā oficiālā Latvijas CrossFit zāle ''CrossFit Rīdzene'', kas jau vairāk nekā gadu interesentiem sertificētu treneru pavadībā piedāvā nodarboties ar funkcionālo fitnesu, kas šobrīd ir ieņēmis dominējošu lomu visā pasaulē.

CrossFit ir unikāls fitnesa paveids, kas apvieno olimpisko svarcelšanu, vingrošanu, kā arī izturības treniņus, un tā mērķis ir padarīt cilvēku funkcionāli attīstītu, ne tikai izkopt ārējo izskatu. Ar šo sporta veidu var nodarboties jebkurš indivīds neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai iepriekšējās pieredzes, uzmanīgā treneru vadībā pielāgojot slodzi, intensitāti un koriģējot tehnisko izpildījumu.

Latvijā šo sporta veidu ir iecienījuši daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki – Krišjānis Rēdlihs, Sandis Valters, Raivis Vidzis, Kaspars Zlidnis un citi.

Būtiska CrossFit iezīme ir komūnas veidošana – šeit var ne tikai uzlabot veselību, bet arī veidot draudzīgas un savstarpēji pozitīvas attiecības.

CrossFit ir sacensībām ļoti piemērots sporta veids, jo ir dinamisks un vizuāli baudāms, un par to varēsiet pārliecināties jau pavisam drīz, apmeklējot sacensības ''Battle of Riga 2015'' izstādē ''Atpūta un Sports 2015''.

Kā zināms, no 28. līdz 29. martam Ķīpsalā notiks četras izstādes aktīvās atpūtas un veselīga dzīvesveida cienītājiem – ''Atpūta un sports 2015'', ''Medības un makšķerēšana 2015'', ''Motocikls 2015'' un ''Baltic Boat Show 2015'', kas katru gadu vienkopus aicina ceļotājus, velobraucējus, motobraucējus, laivotājus, medniekus, makšķerniekus un citus interesentus. Vairāk: www.bt1.lv/sports.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.0053792sec.