Lieldienās Rēzeknē startēs skriešanas seriāls «BIGBANK Skrien Latvija»

6. aprīlī ar Rēzeknes pusmaratonu un Lieldienu svinēšanu tiks atklāts Latvijas lielākais un populārākais skriešanas seriāls ''BIGBANK Skrien Latvija'', kas sastāvēs no 7 posmiem dažādos Latvijas novados un turpināsies līdz pat rudenim.

Rēzeknes pusmaratonā, kā ierasts, distances būs dažādām sagatavotības pakāpēm – tiem, kuri jūtas par saviem spēkiem pārliecināti, 21 kilometra pusmaratona distance vai NIKE 10 kilometru skrējiens, savukārt tiem, kuri vēlas pasākumu izbaudīt kopā ar ģimeni un izskriet Rēzeknes skaistākās vietas – 5 kilometru Tautas skrējiens un dažādu distanču Bērnu skrējieni.

NIKE 10 kilometru skrējienā Ikvienam plecu pie pleca ar elites skrējējiem ir iespējas cīnīties par Latvijas čempiontitulu šajā distancē.

Skriešanas seriāla ģenerālsponsors BIGBANK Rēzeknes pusmaratona pirmo sešu vietu ieguvējiem absolūtajā vērtējumā gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē ir sarūpējis naudas balvas. 10km Nike Tautas skrējiena pirmo sešu vietu ieguvēji absolūtajā vērtējumā sieviešu un vīriešu konkurencē savā īpašumā iegūs Sportland dāvanu kartes. Īpašas balvas no Rēzeknes gaļas kombināta un Rēzeknes pusmaratona organizatoriem saņems visu vecuma grupu pirmo 3 vietu ieguvēji 5km Tautas un Bērnu skrējienos. Visi finišētāji neatkarīgi no distances dāvanās saņems piemiņas medaļu un balvas no projekta organizatoriem, sponsoriem un atbalstītājiem.

Rēzeknes pusmaratonam iespējams reģistrēties līdz pat pasākuma dienai, 6. aprīlim, un reģistrācija tiks slēgta 30 minūtes pirms konkrētās distances starta, tomēr kā ierasts pēdējās dienās dalības maksas būs augstākas. Reģistrēties skrējienam var interneta mājas lapā bigbankskrienlatvija.lv vai Sportland veikalos visā Latvijā līdz 4. aprīlim, kad cenas būs visizdevīgākās.

Tiem, kuri reģistrējušies laicīgi, numuru izņemšana jeb EXPO norisināsies 5.aprīlī no plkst. 16:00 līdz 21:00 Rēzeknes pilsētas Kultūras namā. Tie, kas nav paspējuši reģistrēties pārējiem posmiem, to varēs izdarīt uz vietas EXPO, turklāt nākamajiem seriāla posmiem Biķernieku un Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratoniem varēs reģistrēties par īpašām cenām. EXPO būs arī Latgales zīmola Mežvidu tomātu degustācija.

Vienlaikus sporta pasākumiem Rēzeknē būs arī plaša kultūras programma un Lieldienu svinēšana, kur varēs piedalīties visu vecumu rēzeknieši un pilsētas viesi.

Vairāk informācijas: mājas lapā www.bigbankskrienlatvija.lv, seko jaunumiem Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.

Sacensību programma:

05. aprīlī, Festivāla parkā, Pils ielā 7

16:00 Sacensību EXPO (dalībnieku numuru izņemšana)

06. aprīlī, Festivāla parkā, Pils ielā 7

9:00 Reģistrācija, dalībnieku numuru izņemšana (tiek slēgta 30min. pirms konkrētās distances starta)

11:00 STARTS bērnu distancēm (katra vecuma grupa startē atsevišķi)

12:00 STARTS pusmaratona, 10km un 5km distancēs.

14:30 Apbalvošanas ceremonija

Kultūras programma:

06. aprīlī, Festivāla parkā, Pils ielā 7

10:00-15:00 Darbosies svētku tirgus, bērnus priecēs trušu zoosēta.

14:00-15:00 Aktivitātes ģimenēm kopā ar folkloras kopu ''Vīteri''

Muzikāli priekšnesumi un rotaļas.

Interaktīvas vides instalācijas - šūpošanās, olu ripināšanas sacensības.

Ieeja bez maksas

06. aprīlī, Mazā zāle, Latgales vēstniecībā GORS, Pils ielā 4

17:00 IĻĢI. Lieldienu koncerts.

Koncerta pirmajā daļā spēlēs visu ''Saules meitu'' – vienu no krāsainākajiem un daudzveidīgākajiem IĻĢU albumiem, kam piešķirts prestižākais apbalvojums latviešu mūzikā – Lielā mūzikas balva. 2.daļā skanēs fragmenti no IĻĢU vērienīgākās folkroka operas ar Raiņa dzeju ''Spēlēju, dancoju''.

Ieejas maksa 12,00 €


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.479743sec.