Ērenpreiss paplašina darbību – atver velosalonu un prezentē jaunos velosipēdus

Latvijas velosipēdu ražotājs Ērenpreiss prezentējis jaunus velosipēdus, kā arī līdz ar jaunajiem velosipēdu modeļiem atklāj Ērenpreiss velosalonu – jaunu mājvietu īpaši izmeklētiem velosipēdiem un aksesuāriem.

"Pēc jau divu kolekciju izlaišanas pasaulē un kopumā 5 gadu darba esam stipri strādājuši pie jaunu velosipēdu izstrādes un ražošanas, un esam papildinājuši savu kolekciju ar 4 jauniem velosipēdiem – mūsu tā sauktajiem "pilsētas putniem" – kungu un dāmu sudrabpelēkajiem "Zvirbuļiem" (angliski Sparrow) un citrona un tirkīza toņu dāmu velosipēdiem "Žubītēm" (Finch)," stāsta Ērenpreiss vadītājs Toms Ērenpreiss.

Ērenpreiss līdz ar jauna velosalona atklāšanu Tērbatas ielā, Rīgā no 18. jūnija piedāvā jaunos velosipēdus, kā arī jau esošo kolekciju. Velosalonā mājīgā kafijas smaržas atmosfērā ir iespēja apskatīt, izmēģināt un iegādāties īpaši izmeklētus velosipēdus un velo aksesuārus. Velosalons būs arī kā krustpunkts un kultūras telpa – tajā plānots rīkot dažādus tematiskus pasākums, kā pirmais šāda veida pasākums 9. jūnijā norisinājās vakara saruna – diskusija ar velo entuziastu un Honkongas dizaina augstskolas vadītāju Cees De Bont.

"Šogad esam īpašu uzmanību veltījuši dažāda veida sadarbībām, lai kļūtu labāki un pieejamāki – šis velosalons arī ir kā lielisks piemērs, cik kopā darbojoties Latvijā ir iespējams paveikt. Laipni aicināti mūsu Ērenpreiss velosalonā," pacilāti aicina Toms Ērenpreiss un velosalona vadītājs Kaspars Virsnītis.

Ērenpreiss ir Latvijas uzņēmums, kas kopš 2012. gada ražo un piedāvā jaunus un modernus pilsētas velosipēdus. Ērenpreiss ir vēsturiskās Gustava Ērenpreisa velosipēdu fabrikas idejas turpinātājs un aktīvs Latvijas velo kultūras attīstītājs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43396592sec.