Kā notievēt ātri, garšīgi un ar prieku?

Kā notievēt ātri un efektīvi? Šis jautājums rūp gandrīz katru sievieti.

Šodien ir tik daudz dažādu diētu: ābolu, arbūzu, 13 dienu, asinsgrupas, greipfrūtu, griķu  un vēl simtiem dažādu citu variantu. Katra sieviete izvēlas to, kurš viņai iespēju un veselības stāvokļa robežās būs efektīvākais.

Mēs visi gribam, lai mūsu ķermenis ir skaists, slaids un veselīgs, pie tam, lai diēta nebūtu parāk stingra, lai būtu garšīgi un minimāli nervozi organismam.

Šodien ir parādījies kas īpašs  - organisma attīrīšanas un atjaunošanas sistēma ar svaigi spiestu sulu un smūtiju palīdzību - tas ir Detox Nude Foody. Detox Nude Foody ir ēdienkarte visai dienai, kas sastāv tikai no septiņiem īpaši piemeklētiem kokteiļiem un sulām, kuri jādzer veselu dienu noteiktā kārtībā, precīzi norādītajā laikā, lai uzsāktu organisma attīrīšanas procesu. Detox Nude Foody parāda to, ka veselīgs uzturs var būt arī gardi, interesanti un aizraujoši.

Šīs īpašas programmas dibinātāja ir Maija Kitiašvili – dietoloģe, ēdināšanas, dietoloģijas un visa, kas ir saistīts ar uzturu – fans.

Uz jautājumu, kā parastās svaigi spiestas sulas atšķiras no Nude Foody sulām, Maija saka, ka Nude Foody piedāvā īpašo programmu, kas sastāv no sulam un smūtijiem, kuros pilnībā saglabājas šķiedrvielas, kas savukārt ietekmē attīrīšanas procesu. Smūtiji ir jādzer noteiktajā kārtībā, kas nodrošinās maksimālu labumu. Smūtiju recepte ir pilnībā unikāla un izstrādāta, lai sasniegtu konkrētus mērķi – organisma attīrīšanu.

Dzerot smūtijus pēc M.Kitiašvili nodoma, klāt ir jādzer tikai ūdens, ne mazāk par 1,5-2 litriem dienā. Pirms programmas uzsākšanas obligāti ir jākonsultējās pie ģimenes ārsta. Tāpat šī programma ir nevēlama cilvēkiem ar hroniskām slīmībām; tiem, kam ir kuņģa-zarnu trakta slimības; grūtniecēm; zīdītājām un tiem, kas ir jaunāks par 18 gadiem.

M.Kitiašvili saka, ka Nude Foody programmu var sākt tikai no 18 gadu vecuma, jo augošajam organismam uzturā ir jālieto visi mikroelementi. Diētoloģe piedāvā 3 dažādas programmas, kuru ilgums atšķiras no tā, vai esat iesācējs, vai arī jau esat ievērojis pareizā uztura principus. Pastāv 1-dienas, 2-dienu un 3-dienu programmas. Efektīvākā ir 3-dienu programma, ko M.Kitiašvili rekomendē pielietot reizi mēnesī, tajā laikā, ka 1-dienas programmu var atkārtot iknedēļu.

Ja runa iet par notievēšanu, tad vidēji Nude Foody programmas klienti zaudē 2-3 kilogramus – 3 dienās, tas nozīmē, ka pa 1 kilogramu diennaktī.  Ta kā pamatmērķis ir ķermeņa attīrīšana, svara zudums ir saistīts ne tikai ar tauku zaudējumu, bet arī ar liekā ūdens izvadīšanu no organisma, saka M.Kitiašvili.

Šodien unikāla notievēšanas programma ar Nude Foody kursu kompleksā ar fiziskām aktivitātēm un SPA procedūrām tiek piedāvāta vienā no Jūrmalas viesnīcām. Tā ir lieliskā programma tiem, kas ir noguris un vēlas atslābināties, izbaudīt un iegūt maksimālu efektu!

Vairāk informācijas www.eiropahotel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.37434793sec.