Pērnava uz Rīgu atved 24 h pop-up SPA

Tuvojoties aukstajam un tumšajam ziemas laikam, aizvien vairāk meklējam iespējas atpūtai un relaksācijai iekštelpās. Nelielam brīvdienu izbraucienam lielisks galamērķis ir Igaunijas kūrortpilsēta Pērnava, kura lepojas ar daudzveidīgajiem SPA centriem, kuri turklāt piedāvā plašas procedūru iespējas par īpaši izdevīgām cenām.

Lai Latvijas iedzīvotājiem sniegtu ieskatu relaksācijas iespējās, ko piedāvā Pērnavas SPA centri, no 2015. gada 30. septembra līdz 1.oktobrim Rīgā norisinājās vēl nebijis notikums. Tikai 24 h pašā pilsētas sirdī durvis vēra īpašs pop-up SPA, kas pirmo reizi Rīgā bija ieradies no Igaunijas kūrortpilsētas Pērnavas. Pop-up SPA tika veidots kā 5* viesnīcas numuriņš, kurā bija iespējams baudīt gan SPA procedūras, gan arī noritēja īpašas vakariņas ar Laura Reinika piedalīšanos.

"Pērnavas pop-up SPA piedzīvotas, redzētais un dzirdētais radījis vēlmi pašam doties atpūtā uz Pērnavu," atzīst dziedātājs Lauris Reiniks, kas pop-up SPA paviesojās divas reizes un bija dalībnieks arī īpašās vakariņās. 30. septembra vakarā, Lauris ieradās šeit pavakariņot ar Ditu Varņecku, kura sev un draugam vakariņas laimēja konkursā. Arī meitene pēc vakariņām neslēpa sajūsmu par piedzīvoto. Turklāt kompānijai maltīti gatavoja viens no Igaunijas visatzītākajiem šefpavāriem – restorāna "Piparmünt" šefpavārs Vladimirs Upenieks, kura vecvectēvs ir no Latvijas.

Pārējo pop-up SPA darba laiku, kupolveidīgajā telpā, kas tika iekārtota, demonstrējot 5* viesnīcas numuriņa komfortu, noritēja procedūras, ko veica Pērnavas viesnīcu un SPA centru "Resort Hotel and SPA Estonia" un "Tervise Paradiis SPA" meistari. Baudīt relaksējošās procedūras ieradās arī pazīstamais modes eksperts un blogeris Deniss Ševeļovs, veselīgā dzīvesveida vēstnieces Līga Andžāne un Laura Grēviņa, kā arī daudz citi interesenti.

Pērnava kā kūrortpilsēta ir pazīstama kopš 19. gadsimta, bet, laikam ejot, Pērnavas SPA centri ir kļuvuši par vietu, kur baudīt labāko no mūsdienu pasaules SPA tradīcijām. Vairāk par Pērnavas SPA centriem iespējams uzzināt oficiālajā Pērnavas pilsētas interneta vietnē www.visitparnu.com/spa, kur līdz 2016. gada 31. martam pieejami īpaši izdevīgi SPA centru piedāvājumi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.0331521sec.