Radīts sporta pulkstenis ar iebūvētu mūzikas atskaņotāju 500 dziesmām (video)

Izpētīts, ka vairāk nekā 70% cilvēku sportojot klausās mūziku. Lai varētu uz treniņu doties bez viedtālruņa kabatā, zīmols "TomTom" radījis GPS sporta pulksteni ar iebūvētu mūzikas atskaņotāju, kurā var augšuplādēt savu iecienītāko mūzikas izlasi ar 500 dziesmām.

"Mūzikai ir motivējošs spēks, kas palīdz sasniegt treniņos labākus rezultātus. Diemžēl mūzikas atskaņošana treniņu laikā ierasti notiek ar viedtālruņa līdzņemšanu. Taču viedtālruņi kļūst aizvien lielāki, līdz ar to arī neērtāka ir to ņemšana uz treniņu. Ar jauno sporta pulksteni "TomTomSpark" jeb "TomTom Runner 2" ir iespēja ne vien mērīt sirdsdarbību, fiksēt GPS datus, uzskaitīt ikdienas fiziskās aktivitātes, izvēloties atbilstošā sporta veida režīmu, bet arī vienlaikus jebkurā brīdī klausīties savu mīļāko mūzikas izlasi," stāsta Aigars Kauliņš, "TomTom" produktu eksperts.

Pulkstenī mūzikai ir atvēlēta vieta 3GB apjomā, kurā ietilpst līdz pat 500 dziesmām atkarībā no to ilguma. Turklāt viedpulkstenī jau augšuplādēta treniņa mūzikas izlase 30 minūšu garumā ar enerģisku, kustēties motivējošu mūzikas izlasi, ko izveidojuši pasaules labākie DJ "Ministry of Sound" apvienībā. Pats lietotājs var viegli augšuplādēt arī savu iecienītāko mūzikas izlasi no iTunes vai Windows Media Player. Mūzikas atskaņošanai piemērotas jebkuras Bluetooth austiņas.

Pulkstenī jau iebūvētais pulsometrs precīzi fiksē sirdsdarbību no plaukstas locītavas bez papildu siksniņas. Sporta pulkstenis precīzi norāda GPS datus, nodrošinot reālā laika informāciju, ieskaitot laiku, distanci, ātrumu un tempu. Soļi, aktīvās minūtes, attālums, sadedzinātās kalorijas, miega ilgums tiek uzskaitīti 24 stundas 7 dienas nedēļā. Pulksteņa lietotājs var pats uzstādīt savus dienas vai nedēļas mērķus un sekot to izpildei gan pašā ierīcē, gan mobilajā lietotnē "TomTom MySports". Multisporta režīmi ļauj būt aizvien precīzākiem datu uzskaitē, norādot treniņa veidu – iekštelpu vai ārtelpu nodarbība, ieskaitot skriešanu, velobraukšanu, peldēšanu, skriešanu pa celiņu iekštelpās vai sporta zāles nodarbību. Papildus iepriekšējiem sporta pulksteņu režīmiem, tagad pulkstenis piemērots arī iekštelpu riteņbraukšanas treniņiem un svarcēlājiem.

Pulksteņi, kas kontrolējami tikai ar vienu pogu, ir pieejami divos izmēros – ar lielāku un ar smalkāku aproci, dažādām plaukstu locītavām, turklāt ir pieejama gan eleganta melna ikdienas aproce, gan maināmas košas aproces dzīvespriecīgākiem treniņiem.

Pulksteņa lietotāji var augšuplādēt savus datus mobilajā lietotnē "MySports" un pārskatīt statistiku bezvadu režīmā dažādās platformās, tai skaitā, "TomTom MySports", "RunKeeper", "Nike+" un citās.

GPS sporta pulksteņi pieejami sporta (kā "TomTom Runner 2") un elektronikas (kā "TomTom Spark") veikalos visā Latvijā (cena – 149 līdz 249 EUR).


Par "TomTom"

Zīmola "TomTom" mērķis ir padarīt tehnoloģiju lietošanu vienkāršu un aizraujošu ikvienam. Vispirms zīmols radīja viegli lietojamas navigācijas ierīces; tagad produktu klāstā ietilpst arī GPS sporta pulksteņi un sporta videokameras aktīvam dzīvesveidam. Tā zīmols sarežģītas lietas turpina padarīt lietotājam draudzīgas. Pašreiz "TomTom" nodrošina platformu pasaules vadošajai reālā laika kartei un ar savām prasmēm palīdz pārvērst automātisko automobiļu vadīšanu par realitāti autoindustrijā. "TomTom", kas izveidots 1991. gadā Amsterdamā, Nīderlandē, ir pārstāvēts 46 valstīs; oficiālais pārstāvis Latvijā ir uzņēmums "Bajtel.LV". Vairāk: www.tomtom.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42293sec.