Sāc trenēties skriešanas maratonam

Līdz Lattelecom Rīgas maratonam atlikušas 16 nedēļas, kas iezīmē aktīvo sagatavošanās un treniņu etapa sākumu. Aicinot visus garo distanču skrējējus nopietni sākt gatavoties 2016. gada 15.maija pasākumam un apgūt nepieciešamās zināšanas par garo distanču skriešanu.

16 nedēļu treniņu cikls ir optimālākais laika periods, lai pienācīgi sagatavotos maratona vai pusmaratona distances veikšanai. Tādēļ adidas skriešanas skolas Lekcijās 16 nedēļu treniņu plānu sagatavošanai maratona, pusmaratona un 10 km distancēm, tiks veltīta īpaša uzmanība. Lai sniegtu regulāru atbalstu un iespēju konsultēties ar treneriem visā sagatavošanās procesā, šogad ikviens skrējējs tiek aicināts uz regulāriem koptreniņiem jau sākot no 2016. gada 31.janvāra.

Ņemot vērā Latvijas laika apstākļu specifiku Lekcijās 2016. gada 23.janvārī adidas skriešanas skolas galvenais treneris Romāns Melderis dos vērtīgus padomus par skriešanu ziemā un to kā vislabāk trenēties ziemas aukstajā laikā. Ar savām zināšanām un padomiem dalīsies arī adidas skriešanas skolas trenere Zanda Zariņa-Rešetina, kas demonstrēs būtiskākos muskuļu stiprināšanas vingrinājumus dažādiem skrējēju tipiem. Savukārt fizioterapeite Līga Līdumniece sniegs praktiskus padomus, kas jāņem vērā skrējējiem izvēloties treniņiem atbilstošākos skriešanas apavus.

adidas skriešanas skolas Lekcijās būs unikāla iespēja dzirdēt arī trīs lieliskus iedvesmas stāstus: Ilona Marhele, kura ir kvalificējusies maratonam 2016.gada olimpiskajās spēlēs, stāstīs par savu ceļu līdz RIO 2016 un plānoto sagatavošanos procesu. Savukārt ar saviem skriešanas piedzīvojumu stāstiem dalīsies maratonists, sporta žurnālists un TV personība Lauris Lizbovskis un Latvijas stiprākā ultramaratoniste Marta Zumberga.

Skolas starpbrīžos visiem klātesošajiem būs iespēja veikt skriešanas soļa testu Elkor skriešanas laboratorijā, lai piemeklētu sev piemērotākos skriešanas apavus, kā arī konsultēties par jaunāko Isostar sporta uzturu.

adidas skriešanas skolas Lekcijas:
Vieta: Radisson Blu Hotel Latvija zāle Alfa.
Laiks: 2016. gada 23.janvāris (sestdiena), 10:00 – 14:00.
Lekciju apmeklētāju skaits ir ierobežots. Šoreiz skrējēju interese par iespēju piedalīties adidas skriešanas skolas lekcijās bija ļoti liela un reģistrācija uz 23.janvāra lekcijām ir beigusies. Nākamās adidas skriešanas skolas lekcijas notiks 2016. gada 20.februārī (iezīmējot 12 nedēļu sagatavošanās ciklu) un 2016. gada 19.martā (8 nedēļu sagatavošanās cikls).

Papildu informācija:

Inese Ķīkule tel: 2966 6110
[email protected]
www.lattelecomrigasmaratons.lv

Par adidas skriešanas skolu:

Lattelecom Rīgas maratona adidas skriešanas skola tiek organizēta kopš 2013.gada un kopumā šajā laikā skolu apmeklējuši jau vairāk nekā 3 000 skrējēju. adidas skriešanas skola paredzēta visplašākajai auditorijai – gan iesācējiem, gan pieredzējušiem skrējējiem. adidas skriešanas skolas galvenais treneris ir Romāns Melderis (1997., 2000.gada Eiropas čempions daudzcīņā un 1998.gada Pasaules čempions daudzcīņā, kā skriešanas treneris darbojas kopš 2002.gada). 2016.gadā adidas skriešanas skola savu darbību paplašina jau rudens un ziemas sezonās, pievienojot Warm-Up Weekend treniņu sēriju un plašu izglītojošo un atbalsta programmu visiem skrējējiem, kas gatavojas pēc 16, 12 vai 8 nedēļu treniņu plāniem.

Par Lattelecom Rīgas maratonu:

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991.gada. Nākamais Lattelecom Rīgas maratons notiks 2016.gada 14.-15.maijā. 2015.gadā pasākums pulcēja 26 tūkstošus dalībnieku no 69 pasaules valstīm. Pasākums ir saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) "Bronzas" kvalifikācijas zīmi (Bronze Label). Maratonu kopš 2007.gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra NECom. Galvenais partneris – Lattelecom, oficiālā banka – Nordea banka, sponsori – adidas, Rimi, WESS Motors Toyota un Elkor. Partneri – LIVE RIGA, LNT, DELFI, JCDecaux, žurnāls Veselība, F64, StarFM, Capital Clinic Riga, Vichy, Latvijas Sporta federāciju padome, Latvijas Vieglatlētikas savienība, Isostar, Radisson Blu Latvija, 1188, LIDO, Latvia Tours, Hansgrohe, Klotiņi & Serģis, Sporta Laboratorija un citi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40842485sec.