Pievienojies treniņiem Mežaparkā un skrien kompānijā

adidas skriešanas skola aicina uz iknedēļas skriešanas treniņiem Mežaparkā, lai treneru vadībā un kopā ar citiem skrējējiem sagatavotos savai distancei, kā arī pavadītu sportiskas brīvdienas draugu un ģimenes lokā.

adidas skriešanas skolas treniņi Mežaparkā ir piemērota gatavošanās vide gan tiem skrējējiem, kas savam sagatavošanās procesam izvirzījuši noteiktu laika ambīciju, gan visiem tiem skrējējiem, kas meklē atbalstošu kompāniju, papildus iedrošinājumu vēl tikai sākt savas skrējēju gaitas vai vēlas aizvadīt aktīvus svētdienu rītus ģimenes lokā.

Katru svētdienu treniņos Mežaparkā līdzdalību ņems pieredzējušās skrējējas Anita Kažemāka un Jolanta Liepiņa, kuras pārliecinoši ir vienas no ātrākajām Latvijas maratonistēm. Anita un Jolanta kopā ar adidas skriešanas skolas treneriem Romānu Melderi un Zandu Zariņu-Rešetinu vadīs treniņus trīs tempa grupām jeb skrējējiem, kas sev izvirzījuši mērķi sasniegt kādu konkrētu rezultātu Lattelecom Rīgas maratona garajās distancēs. Savukārt sporta ārste Sandra Rozenštoka un treneri no Sporta Laboratorijas, vadīs treniņu iesildošo un atsildošo daļu un sniegs padomus ikvienam skrējējam, kurš treniņos Mežaparkā vēlas sagatavoties kādai no īsākajām distancēm vai noskriet sagatavojošo treniņu pa savu izvēlēto maršrutu savā tempā atbilstoši savam garastāvoklim, treniņu grafikam un laika apstākļiem.

Skrējēji, kuri vēlas sagatavoties savam startam ar sistemātisku treniņu procesu, ir aicināti iepazīties ar treniņu plāniem, kas pieejami maratona, pusmaratona un 10km distancēm.

Treniņu norise

Aicinām ikvienu pievienoties treniņiem katru svētdienas rītu! Tikšanās plkst. 10.00 netālu no ieejas Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Sagatavošanas treniņos dalība ir bez maksas un iepriekšēja reģistrēšanās treniņu skrējieniem nav nepieciešama. Treniņus var apmeklēt kā bērni, tā pieaugušie gan ar, gan bez iepriekšējas skriešanas pieredzes.

Pievienojies adidas skriešanas skolas treniņiem kopā ar draugiem, iepazīsties ar treneriem, apgūsti nepieciešamās zināšanas saviem ikdienas treniņiem un pavadi sportiskas brīvdienas, gatavojoties Lattelecom Rīgas maratonam 2016!
Vairāk informācijas šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.19225788sec.