Vasara sākas ar DNB Stipro skrējienu!

Līdz ar pavasara atnākšanu un siltāka laika iestāšanos, ielās redzams arvien vairāk skrējēju un aktīva dzīvesveida piekritēju, kuri lēnām sāk gatavoties saviem šīs vasaras sportiskajiem piedzīvojumiem. Viens no tādiem nenoliedzami būs arī tautas sporta pasākums "DNB Stipro skrējiens", kas norisināsies 2016. gada 7.maijā, atpūtas un sporta kompleksā "Zelta Zirgs".

Reģistrācijas sākums individuālajiem dalībniekiem ir no plkst. 9.00, komandām - no plkst.10.00. Šogad, atšķirībā no Cinevillas, ar piebraukšanu būtu jābūt labāk, bet vienalga ir gaidāms liels personīgā transporta pieplūdums, tāpēc ierodaties laicīgi!

"DNB Stipro skrējiena" organizatori jau aktīvi sākuši darbu pie trases būvniecības un pasākuma norises kopumā.

Zināms, ka atpūtas un sporta kompleksā "Zelta Zirgs" trase būs 9 – 10 kilometrus gara. Pavisam tiks izvietoti 33 šķēršļi, tajā skaitā dažādi tramplīni, kalni un dīķi. Būs jāšķēršo ceļi, meža gravas un pat stigas.  Lielākais izaicinājums noteikti būs dabīgi veidotie šķēršļi, jo tas prasa vairāk spēka un izturības. Protams, neizpaliks cīņa ar slaveno "Stikla kalnu" vai "Pirtiņu". Sīkāks ieskats šī gada pasākuma trases reljefā šeit.

Trases shēma apskatāma šeit.

Atpūtas un sporta kompleksā "Zelta Zirgs" dalībniekiem tiks nodrošinātas īpašas mazgāšanās vietas vairāku desmitu metru garumā. Nebūs problēmas arī ar ūdens padevi.

Pirmo reizi visi "DNB Stipro skrējiena" dalībnieki, kuri veiksmīgi finišēs, kā piemiņas suvenīru saņems medaļas, ar īpašu, šim pasākumam speciāli radītu dizainu.

Otro gadu pasākuma organizatori sadarbībā ar sporta klubu "Centrs" katru svētdienu Zaķusalā plkst. 12.00 organizē bezmaksas treniņus, lai palīdzētu sagatavoties mazāk pieredzējušajiem "DNB Stipro skrējiena" dalībniekiem, kā arī piedāvātu iespēju regulāri un sistemātiski trenēties tiem cilvēkiem, kuri vēlas sasniegt augstus rezultātus. Pieredzējušu treneru vadībā ikviens interesents var uzsākt sagatavošanās procesu šim šķēršļu skrējienam vienmērīgi, laika gaitā treniņu intensitāti palielinot un tādējādi neradot lieku stresu savam ķermenim ar neadekvāti augstu slodzi. Nāc un iesaisties!

Ne visi cilvēki ir piedzimuši atlēti ar augstām darba spējām un izturību, tādēļ "DNB Stipro skrējienā" liels spēks un nozīme ir draugu, kolēģu, pārējo skrējēju un līdzjutēju atbalstam. Visi šī pasākuma dalībnieki ir kā viena liela ģimene, kas roku rokā virzās uz priekšu, lai, pārkāpjot finiša līniju, gūtu neizsakāmi lielu prieku par paveikto, lepotos ar sevi un apzinātos, ka ikviens "DNB Stipro skrējiena" dalībnieks ir savas valsts patriots, jo veica šo aizraujošo skrējienu par Latviju.

Rūpīgi seko līdzi informācijai sociālo tīklu kontiem un arī laika prognozei. Pavasaris ir iestājies, tiesa, pagaidām gan tikai plaukstas lieluma, bet ir un tas ļauj domāt, ka arī maija sākumā būs labi laikapstākļi. Iegriez vasaru ar "DNB Stipro skrējienu"!

Sīkāk www.dnbstiproskrejiens.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47814107sec.