TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Pirmie reisi no Rīgas uz Ēģipti jau izpārdoti

Ceļojumu pārdošanu no Rīgas tūrisma operators “Novatours” uzsāka jau kopš 15 marta. Lai gan nav pagājis īpaši ilgs laiks, tomēr tūrisma operators ziņo, ka pirmie reisi jau ir pilnībā izpārdoti.

“Tā kā klientu drošība mums vienmēr ir bijusi pirmajā vietā, ceļojumu atsākšana no Rīgas uz Ēģipti bija rūpīgi izsvērts, pārdomāts un atbildīgs lēmums, kas balstīts uz iesaistīto valstu atbildīgo iestāžu lēmumiem, drošības noteikumu un rekomendāciju ievērošanu, kā arī esot nemitīgā saziņā ar ārvalstu partneriem.

Pārdošanu mēs uzsākām 15. martā un jau šobrīd varam sacīt, ka klientu pieprasījums pēc šiem ceļojumiem ir ļoti labs. Mēs redzam, ka cilvēki ir ne tikai sailgojušies pēc ārvalstu ceļojumiem, bet īpaši priecājas par iespēju doties atpūtā uz Ēģipti, kas klasiski ir bijis viens no mūsu pieprasītākajiem galamērķiem,” Travelnews.lv atklāja “Novatours” vadītājs Leonīds Močeņovs.

Turklāt, reisi ir izpārdoti gan uz Hurgadu, gan arī uz Šarmelšeihu. Rezervācijas pārsvarā veiktas jauniem pirkumiem, bet ceļā dosies arī iepriekš pandēmijas un aizliegumu dēļ atcelto reisu pasažieri.

“Rezervācijas ir ļoti dažādas. Lielākais vairums ceļotāju izvēlas vienu nedēļu ilgu atpūtu, bet ir arī ceļotāji, kas ir rezervējuši divu nedēļu atpūtu. Tāpat redzam rezervācijas ģimenēm ar bērniem, bet ir arī rezervācijas vienam cilvēkam vai diviem,” norādīja Leonīds Močeņovs.

Jau ziņots, ka valdība pieņēma lēmumu no 2021. gada 17. marta atļāva lidojumus no Rīgas uz trešajām valstīm. Šis aizliegums bija spēkā gadu. Atgriežoties Latvijā no trešajām valstīm gan ceļotājiem ir jāievēro stingri noteikumi, lai neradītu riskus izplatīt Covid-19 un tā paveidus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54203892sec.