TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Aviareps Nordic» virtuālā izstāde - Gaujas Nacionālā Parka pašvaldību un tūrisma uzņēmēju popularizēšanai

Enter Gauja piedalīsies tūrisma izstādē Aviareps Nordic, kas notiks 20. un 21. aprīlī. Pašreizējās COVID-19 pandēmijas dēļ plānotā Aviareps Nordic Roadshow izstāde tiek organizēta tiešsaistē, kā interaktīva, divu dienu virtuāla izstāde.
Šis ir interaktīvs pasākums, kurā izstādes dalībnieki un apmeklētāji var izveidot savus unikālos avatarus, lai virtuāli satiktos, sazvanītos un apmainītos ar vizītkartēm. Izstādes ietvaros iespējams lejupielādēt virtuālas brošūras un videoklipus, rīkot virtuālas sanāksmes tāpat, kā reālajā dzīvē.
Gaujas Nacionālā parka tūrisma klasterim piešķirts virtuāls izstādes stends, kurš paredzēts biznesa kontaktu veidošanai, paplašināšanai un galamērķa popularizēšanai aptuveni 100 Ziemeļvalstu vietējo ceļojumu tirdzniecības profesionāļu vidū.
Izstādes uzsvars tiks likts uz biznesa tikšanās rīkošanu un pārrunu veikšanu ar tūrisma operatoriem, tūrisma nozares žurnālistiem un blogu autoriem. Minēto platformu Enter Gauja birojs izmantos Gaujas Nacionālā Parka un tūrisma biedrības sadarbības partneru popularizēšanai.
Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu un Priekuļu, kā arī Enter Gauja biedri – kopš 2012. gada īsteno stratēģiju par Gaujas Nacionālo parku kā vienotu tūrisma galamērķi.
Enter Gauja ir Gaujas Nacionālā parka tūrisma biedrības veidots Gaujas reģiona tūrisma klasteris, kurā darbojas vadošie reģiona tūrisma pakalpojumu sniedzēji izklaides, atpūtas, ēdināšanas un nakšņošanas jomā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14422393sec.