TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Jaunais tūrisma operators palielina pakalpojumu kvalitāti Latvijas tirgū

Jūnijā lidojumi no Latvijas uz Turcijas kūrortiem, ko atklās jaunais uzņēmums - starptautiskais tūroperators Coral Travel. Pēc Coral Travel uzņemuma vadītāja Baltijas valstīs Efe Kesen teiktā, Latvijas  tūrisma tirgus nav izmantojis visas pakalpojumu kvalitātes iespējas, tāpēc uzņēmums plāno tās paplašināt.

“Jūnijā sāksim lidojumus no Rīgas un vēl divām Baltijas valstu galvaspilsētām. Mēs piedāvāsim kvalitatīvu atpūtu un plašu viesnīcu klāstu. Mēs cenšamies nodrošināt, ka klienti var ne tikai baudīt kvalitatīvas brīvdienas kūrortos, bet arī padarīt lidojumu patīkamu”, saka Efe Kesen, Coral Travel ģenerāldirektors Baltijas valstīs. Sarunu biedrs piebilst, ka jaunais operators piedāvās ne tikai plašu viesnīcu klāstu, bet arī izdevīgu Turkish Airlines lidojumu, ieskaitot piemērotu lidojumu laiku un plašu pakalpojumu klāstu atpūtas laikā.

Sadarbojas ar pasaulē pazīstamu lidojuma partneri

Uzņēmuma lidojumu partneris ir Turkish Airlines, labi pazīstams aviopārvadātājs, kas ir saņēmis daudzus apbalvojumus Eiropā un tai skaitā arī pasaulē. Pirmais lidojums no Rīgas uz Antāliju plānots 19. jūnijā .“Mēs organizēsim lidojumus no Rīgas divas reizes nedēļā. Viņu lidmašīnās ērtākas ir ne tikai sēdvietas, bet arī pasažieriem būs iespēja paņemt vairāk bagāžas - nodrošināti 30 kg reģistrējamās bagāžas, kā arī bezmaksas ēdināšana lidojuma laikā”, skaidro Efe Kesen.

Pat pandēmija neatturēja no darba uzsākšanas

Uzņēmuma vadītājam bieži tiek uzdoti jautājumi par to, kāpēc tieši pandēmijas laikā tika nolemts ienākt tirgū. “Mēs jau sen savos stratēģiskajos plānos esam domājuši par Coral Travel atvēršanu Baltijas reģionā - tas ir ilga un smaga darba rezultāts. Tā bija daļa no uzņēmuma attīstības, kuru mēs nolēmām neatlikt“, stāsta Efe. Sarunu biedrs uzskata, ka saistībā ar vakcināciju tiks atcelti ierobežojumi un un cilvēki izmantos iespēju pavadīt brīvdienas ārzemēs pat šovasar.

Gaidītais no jaunā tirgus

Uzņēmuma vadītājs uzskata, ka karantīnas dēļ cilvēki palaida garām braucienus un nevarēja doties atpūtā uz ārzemēm. “Mēs varēsim piedāvāt kvalitatīvus pakalpojumus par pieņemamu cenu. Es arī redzu, ka Latvijas tūrisma tirgus nav izmantojis visas iespējas pakalpojumu kvalitātei, tāpēc plānojam tos paplašināt ”, atzīmē ģenerāldirektors.

Uzņēmums vēlas dot savu ieguldījumu arī Latvijas ekonomikas izaugsmē un stiprināšanā.

“Latvijā, tāpat kā citās valstīs, mēs vēlamies izveidot ilgtermiņa, uzticama tūrisma pārstāvja un partnera statusu”, saka Efe.

Kad uzņēmuma vadītājam tika jautāts, kā viņš attiecas uz konkurentiem, viņš atbildēja, ka “uzņēmums ciena un novērtē visus Latvijas tūrisma operatorus kā spēcīgus kolēģus. Mūsu mērķis nav ieņemt kādu noteiktu tirgus daļu, bet gan paplašināt tirgu - šādā veidā, tiks sasniegts klientu skaits”, paskaidro Efe.

“Mēs plānojam, kādus produktus piedāvāsim, kā nodrošināsim nevainojamu pakalpojumu kvalitāti, kas atbilst gaidītajam. Uzņēmumu grupas līmenī, nelielu daļu no ieņēmumiem veidos Baltijas valstis”, atzīmē Coral Travel vadītājs Baltijas valstīs.

Pandēmija kļuva par iespēju

Uzņēmums sāka meklēt darbiniekus janvārī. Kopš tā laika esam izveidojuši komandu, ieviešu darba procesu un sazinājušies ar partneriem. “Atrast darbiniekus bija diezgan viegli, jo pandēmijas laikā daudzi tūrisma nozares pārstāvji bija palikuši bez darba, tāpēc mēs saņēmām lielu profesionāļu uzmanību. Mēs sākām pārdot vasaras ceļojumus un aicinām Latvijas iedzīvotājus uz iecienītākajiem kūrortiem Turcijā", saka uzņēmuma vadītājs. Pašlaik Baltijas valstīs strādā 45 profesionāļi. No tiem 9. atrodas Latvijā”, stāsta ģenerāldirektors.

Par uzņēmumu

“Coral Travel” ir starptautisks tūrisma operators, kas dibināts 1994. gadā un orientējas uz kvalitatīvu atpūtu. Tas pieder OTI Holding uzņēmumu grupai, kas pārvalda 30 uzņēmumus 19 pasaules valstīs. Uzņēmumu grupā ietilpst viesnīcas, aviokompānijas un ceļojumu aģentūras, kas laipni gaida tūristus kūrortos. “Strādājot ar uzņēmumiem, kas pieder OTI Holding, mēs varam nodrošināt vislabāko pakalpojumu kvalitāti un konkurētspējīgas cenas. Mēs tiecamies uz to, lai klienta atvaļinājums sākas uzreiz pēc iekāpšanas lidmašīnā un kvalitatīvais serviss būtu nodrošināts visa ceļojuma laikā”, stāsta Coral Travel pārstāvis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Coral Travel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56895208sec.