TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours» vadītāja Audrone Keinīte: Šobrīd ir palielinājies pieprasījums pēc pēdējā brīža ceļojumiem

Lai arī vasara mūs šogad patiesi lutina, mēs redzam, ka cilvēki ir noilgojušies pēc ceļojumiem - vides maiņa un bezrūpīgums ir galvenie aspekti, kas vilina doties ceļā ārpus dzimtās valsts robežām, uzskata tūrima operatora "Novatours" vadītāja Audrone Keinīte

Šovasar pieprasītākie galamērķi ir jau klasiski iemīļotās Turcija un Grieķija, kas vienmēr garantē lielisku servisu un savu īpašo noskaņu. Bet papildu tiem latvieši labprāt izvēlas arī atpūtu cenu ziņā draudzīgākajā Bulgārijā un vēl neiepazītajā Melnkalnē.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad ir palielinājies pieprasījums pēc pēdējā brīža ceļojumiem, tomēr ir liela daļa ceļotāju, kas savu atpūtu ir jau laicīgi saplānojuši un gaidījuši, kā arī turpina plānot uz priekšu, jau tagad lūkojoties pēc rudens un ziemas ceļojumu piedāvājumiem.

Jau šobrīd novērojam intereses pieaugumu par rudens atpūtu Grieķijas salā Korfu, kā arī ziemas atpūtu Ēģiptē, vienmēr pavasarīgi siltajā Tenerifē un vasarīgajā Dubaijā.

Mēs esam patiesi priecīgi par esošo valstu sadarbību un vienotību, kas ceļošanas noteikumus dara vieglāk saprotamus un izpildāmus, kā arī par digitālajiem vakcinācijas sertifikātiem, kas vakcinētajiem ceļotājiem vērā ņemami atvieglo ceļošanas procesu. Redzam, ka šis pozitīvi ietekmē latviešu vēlmi doties baudīt atpūtu ārvalstīs.

Mēs ļoti ceram uz vakcinācijas procesa paātrināšanos gan Latvijā, gan Eiropā, jo tas ne tikai vērā ņemami palīdzēs tūrisma nozarei, bet arī mūsu sabiedrības veselības drošībai un nākotnes kaldināšanai.

Tomēr šajā jaunajā un mainīgajā situācijā ir ārkārtīgi būtiski palikt modriem un ievērot visus noteiktos drošības noteikumus. Tā kā klientu drošība mums vienmēr ir bijusi pirmajā vietā, mēs maksimāli cenšamies informēt savus klientus par drošības nosacījumiem un ieceļošanas, izceļošanas noteikumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23990488sec.