TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours» stiprina uzņēmuma komandu

Tūroperators “Novatours” stiprina uzņēmuma komandu, piesaistot jaunu pārdošanas daļas vadītāju - Sandu Rozi, kas būs atbildīga ne tikai par pārdošanas procesiem, bet arī par organizatorisko un operatīvo vadību Latvijā.

“Tūrisma nozarei strauji atgūstoties pēc pandēmijas nestajām pārmaiņām, mēs palielinām sava uzņēmuma spēkus un stiprinām pārdošanas komandu. Esam priecīgi, ka mums pievienojas kolēģis ar tik lielu profesionālo pieredzi viesmīlībā un pārdošanā. Mēs ticam, ka Sandas zināšanas un pieredze būs vērtīgs pienesums gan mūsu komandai, gan ceļotāju pieredzes attīstībai. Sanda rūpēsies arī par biroja organizēšanu Latvijā un uzņēmuma pozīciju nostiprināšanu Latvijas tirgū,” stāsta “Novaturas Group” vadītāja Audrone Keinīte (Audronė Keinytė).

“Man ir patiess prieks pievienoties “Novatours” komandai - lielākajam un veiksmīgākajam tūroperatoram Baltijas valstīs. Viesmīlība un pārdošana ir bijusi mana aizraušanās jau daudzus gadus. Esmu pārliecināta, ka mana pieredze viesnīcu biznesā palīdzēs nodrošināt klientiem lielisku ceļojumu pieredzi. Iepriekšējos 10 gadus esmu sekmīgi vadījusi pārdošanas procesus vienā no lielākajiem viesnīcu operatoriem Baltijā - SIA “Mogotel”, kas ar panākumiem pārvalda vairāk nekā 10 viesnīcas gan Baltijā, gan ārvalstīs.” stāsta “Novatours” pārdošanas daļas vadītāja S.Roze.

S. Rozes amata pienākumos ietilps uzņēmuma organizatoriskā un operatīvā vadība Latvijā, komandas vadība, veiksmīgu attiecību veidošana un uzturēšana ar tūrisma aģentūrām un citiem partneriem gan Latvijā, gan ārvalstīs, kā arī citu izplatīšanas kanālu attīstība “Novatours” turpmākai izaugsmei.

“Esošais laiks tūrisma nozarei ir nesis virkni izaicinājumu, tomēr, par spīti tam, es novēlu visiem izturību un spēju nezaudēt piedzīvojumu meklētāja garu. Neviena vētra nav ilgusi mūžību, pasaule ir plaša, skaista un viesmīlīga! Mūs sagaida vēl daudz skaistu ceļojumu,” dalās S.Roze. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.8670311sec.