TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ziemassvētku brīvdienās popularitāti saglabā braucieni uz Ēģipti un Tenerifi

Lai gan 2021. gada nogalē Ziemassvētki un Jaunais gads iekrīt nedēļas nogalēs, kā rezultātā darbaļaužiem nebūs daudz papildus brīvdienu, tomēr Latvijas ceļotāji labprāt uz svētkiem rezervē braucienus uz siltiem galamērķiem, lai pasildītos, uzņemtu D vitamīnu dabiskā veidā un atpūstos pie ūdens, nevis sagaidītu baltus Ziemassvētkus tepat Latvijā.

“Gada nogales svētku brīvdienu laikā - Ziemassvētkos un Jaunā gada sagaidīšanā - mēs piedāvājam saviem ceļotājiem doties uz virkni saulainu galamērķu, jo no savas ilggadējās pieredzes labi zinām, ka šis periods labprāt tiek izmantots atpūtas baudīšanai. Populārākie galamērķi šogad šim periodam ir Ēģipte (Hurgada un Šarm Eš Šeiha) un Tenerife. Svētku brīvdienās tiek nodrošinātas īpašas izklaides programmas un svētku vakariņu iespējas,” Travelnews.lv atklāja tūroperatora “Novatours” pārdošanas nodaļas vadītāja Sanda Roze.

“Īpašu atsaucību ir guvis arī mūsu Nīlas kruīza piedāvājums, kas apvieno atpūtu pie Sarkanās jūras Hurgadas kūrortā ar plašām izklaides iespējām un iepazīšanos ar autentisko Ēģipti,” piebilda Sanda Roze.

Taču tas nebūt nenozīmē, ka visi ceļotgribētāji pošas tieši uz Kanāriju salām un saulaino Ēģipti. Popularitātes ziņā šiem galamērķiem cieši seko arī eksotiskie galamērķi: Meksika, Zanzibāra, Maurīcija, Seišelu salas un Apvienotie Arābu Emirāti.

Šogad nav izteiktas tendences, ka Ziemassvētku brīvdienās būtu lielāks pieprasījums ceļojumiem kopā ar bērniem. “Mūsu ceļotāji atpūtu bauda dažādi - dodoties braucienos kopā ar ģimeni, draugiem, mīļoto cilvēku. Nav izteiktākas grupas,” norādīja Sanda Roze.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 21.03.2024 Eksotiska atpūta - pēdējās vietas! Estravel Latvia
Ieleciet vasarā jau tyagad! - pēdējie lidojumi uz eksotiskiem galamērķiem Āzijā - Bali, Taizeme, Maldīvu salas... Tagad un tūlīt! | Skatīt vairāk
no 1329 EUR
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26777482sec.