TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūrisma operatoram «Join Up Baltic» jauns vadītājs un ambiciozi plāni

Tūrisma operatoru “Join Up Baltic” turpmāk vadīs Sabīna Saikovska. Vadības maiņa ir saistīta ar uzņēmuma stratēģiskā fokusa maiņu.

“Pandēmija atkāpjas, un tirgus pakāpeniski atsāk augšupeju. 2021.gadā ceļojumos devās 629 000 Latvijas iedzīvotāji, kopā iztērējot 355,5 miljonus eiro.1 Šī un nākamā gada prognozes ir vēl optimistiskākas. Lai reaģētu uz pieaugošo pieprasījumu, koncentrēsimies uz intensīvāku darbu ar tūrisma aģentūrām. Pērn Latvijā darbojās aptuveni 300 tūrisma operatori un aģentūras (kas ir reģistrēti arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrā), tādējādi mūs gaida daudzas jaunas partnerības. Turklāt mēs vēlamies ciešāk sadarboties ar mācību iestādēm,” komentē Sabīna Saikovska.

“Savu misiju Baltijas valstu tirgū redzam kā jaunu pieeju ieviešanu tūrismā un tūrisma nozares attīstības sekmēšanu. Mēs turpināsim strādāt ar tūrisma aģentu tirgu un attīstīsim tūrisma aģentu iespējas, piedāvājot apmācības, lojalitātes programmas, atbalstu un palīdzību viesnīcu izvēlē. “Join Up” ir uzņēmums ar ģimeniskām vērtībām, un mēs cenšamies veidot profesionālas, ciešas attiecības ar visiem tūrisma nozares dalībniekiem, balstoties uz atvērtības un draudzīguma principiem. Priecājamies sveikt Sabīni savā komandā un esam pārliecināti, ka viņa veiksmīgi realizēs ambiciozos uzdevumus un mūs sagaidīs daudzi interesanti projekti,” norāda Aleksandrs Alba, “Join Up!” un “SkyUp Airlines” līdzdibinātājs.

Sabīnai Saikovskai ir vairāk nekā divdesmit gadu pieredze apdrošināšanas un finanšu jomā, viņa ir eksperte darbā ar biznesa klientiem un tiešo pārdošanu. Tāpat viņai ir vairāk nekā piecu gadu pieredze tūrisma nozarē, ir strādājusi Baltijas valstu lielākajos uzņēmumos un attīstījusi biznesu pandēmijas un sarežģītas ģeopolitiskās situācijas apstākļos.

Pēc četru mēnešu darbības “Join Up Baltic” ieguvusi 19% tirgus daļu Baltijā ceļojumiem uz Turciju, kas ir vispopulārākais galamērķis Baltijas valstu ceļotāju vidū. Latvija, Lietuva un Igaunija ir uzņēmuma svarīgākais stratēģiskais tirgus, tāpēc tūrisma operators turpinās izstrādāt jaunus produktus, piedāvāt jaunus ceļojumu galamērķus un pilnveidot savus pakalpojumus. Šobrīd tūroperators piedāvā ceļojumus uz Grieķiju, Ēģipti, Turciju un Tanzāniju ar lidojumiem no Rīgas, Viļņas un Tallinas.

Ukrainas tūrisma operators “Join UP!” darbojas kopš 2010.gada. 12 gadu laikā tas ir kļuvis par vienu no lielākajiem spēlētājiem Ukrainas tūrisma tirgū. Ar zīmolu “Join UP!” Uzņēmums ir pārstāvēts Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Kazahstānā, Moldovā un Rumānijā. “Join UP!” galvenais birojs atrodas Kijivā.

Uzņēmumi, kas darbojas ar zīmolu “Join UP!”, piedāvā kompleksos ceļojumus, sadarbojoties ar 10 000 tūrisma aģentūrām visās pārstāvētajās valstīs, bet kopējais gada apgrozījums 2021.gadā sasniedz 400 miljonus ASV dolāru.

“SkyUp Airlines” ir stratēģiskais partneris tūrisma operatoriem, kas sadarbojas ar zīmolu “Join UP!” visās pārstāvētajās valstīs. 2022.gada maijā aviopārvadātājs svinēja četru darba gadu jubileju. Tā parkā ir 12 vidēja garuma reisiem paredzētās lidmašīnas Boeing-737. 2021.gadā lidsabiedrība pārvadāja vairāk nekā 2,5 miljonus pasažieru, kļūst par otru lielāko sabiedrību pēc Ukrainas gaisa telpā izpildīto lidojumu skaita. Tāpat “SkyUp” ir viena no visdinamiskāk augošajām Eiropas lidsabiedrībām pēc maršrutu tīkla attīstības ātruma (dati: The Anker Report, 2018-2019).

Tūrisma operatori, kas lieto zīmolus “Join UP!” un “SkyUp Airlines” veido biznesa grupu “UPfamily”. 2022. gadā tajā strādāja vairāk nekā 1500 cilvēku visās darbības valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56114292sec.