TŪRISMA BIZNESS | Bizness

15 interesanti fakti, kas būtu jāzina par «Ceļojumu bodi»

Atzīmējot ceļojumu aģentūras «Ceļojumu bode» 15. dzimšanas dienu, aicinām iepazīties ar 15 interesantiem faktiem par «Ceļojumu bodi»!

1. Ideja par “Ceļojumu bodes” dibināšanu radās divu ceļošanas entuziastu diskusijā - vienam bija ideja izveidot ceļojumu portālu, kurā būtu ceļošanas piedāvājumi no visām tūrisma firmām, otram bija ideja izveidot jaudīgu tiešsaistes vietni, kurā ceļojumi tiktu sastādīti automātiski.
2. “Ceļojumu bodes” dibinātājs un vadītājs Kaspars Gēgeris ir apvienojis savu IT izglītību un profesionālo pieredzi ar ceļošanas hobiju, kas pierāda, ka darbs vienlaicīgi var būt hobijs. Kaspars, tāpat kā citi kaislīgi ceļotāji, uzskata, ka ar vienu dzīvi nepietiek, lai redzētu un izbaudītu visu kāroto.
3. “Ceļojumu bode” sāka darbību tajā pašā gadā, kad pārdošanā nonāca pirmais iPhone modelis.
4. “Ceļojumu bode” 2007. gadā bija pirmie Latvijā, kas tiešsaistē piedāvāja iegādāties ceļojumus. Līdz tam ceļotāji bija pieraduši, ka ceļojumus var iegādāties tikai, atnākot uz tūrisma aģentūras biroju. Šobrīd 85% “Ceļojumu bodes” klientu ceļojumus iegādājas tiešsaistē.
5. Pirmos sešus gadus “Ceļojumu bode” pārdeva ceļojumus tikai tiešsaistē un pirmo klientu apkalpošanas centru atvēra tikai septītajā darbības gadā.
6. “Ceļojumu bodes” komandā ir kaislīgi ceļotāji un profesionāli ceļojumu konsultanti un plānotāji, kuri balstoties uz savu ceļošanas pieredzi, palīdz ikvienam ceļot gribētājam realizēt savu sapni par kvalitatīvu atpūtu. “Ceļojumu bode” ar atbildību izturas pret katru niansi, risku, tūristu atbildību un tiesībām ceļojuma laikā.
7. “Ceļojumu bodes” misija ir ikvienam ceļot gribētājam palīdzēt atrast viņa vēlmēm, iespējām un prasībām atbilstošākos ceļojumu piedāvājumus, jo ceļošanai ir daudz krāsu, smaržu un garšu!
8. Klientu iecienītākais galamērķis kopš “Ceļojumu bodes” dibināšanas ir “viss iekļauts” atpūta Turcijas kūrortos. Tas liecina, ka klientam ir svarīgs komforts un kvalitatīva atpūta.
9. Ziemā populārākais galamērķis ir Ēģipte un kalnu slēpošana Itālijā un Austrijā.
10. Pēdējo piecu gadu laikā “Ceļojumu bodes” apgrozījums ir dubultojies.
11. “Ceļojumu bodes” klienti ir ceļotāji vecumā no 25 – 65 gadiem.
12. Šogad, izmantojot “Ceļojumu bodes” pakalpojumus, tuvākos un tālākos ceļojumos ir devušies 14 000 ceļotāju.
13. “Ceļojumu bodes” novērojumi liecina, ka ir vairāki ceļotāju tipi: pēdējā brīža mednieki, ceļotājs ar mugursomu (backpacking), komplekso ceļojumu cienītājs, nedēļas nogales tūrists, festivālu un koncertu ceļotājs un grupu ceļotājs.
14. “Ceļojumu bode” vairākkārt saņēmusi apbalvojumus par lieliskiem rezultātiem un labu apkalpošanas kvalitāti.
15. “Ceļojumu bodes” konsultanti ir pārliecināti, ka katrs ceļojums ir jauna pieredze, kas bagātina mūsu personību, jo ceļojuma laikā varam uzdrošināties daudz vairāk.

Travelnews.lv redakcija sveic «Ceļojumu bodi» 15. dzimšanas dienā un novēl panākumus arī turpmāk!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64336896sec.