TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ukrainiete Rīgā nodibinājusi starptautisku uzņēmēju klubu

Pērnruden Rīgā darbību oficiāli uzsāka sieviešu uzņēmēju klubs „Women’s Networking Club”. Apvienības nolūks ir pulcēt ambiciozas sievietes no dažādām uzņēmējdarbības nozarēm, lai paplašinātu paziņu loku un veidotu lietišķos sakarus. Klubā var iestāties ikviena interesente.

Pirmā kluba sanāksme notika pagājušā gada novembrī. Kluba dibinātāja un tirgvedības eksperte no Ukrainas Svitlana Eple pastāstīja, ka akūts komunikācijas un lietišķo sakaru trūkums pamudināja viņu izveidot sakaru dibināšanas vidi, kur apmainīties ar kontaktinformāciju un atlasīt personālu pēc sešu rokasspiedienu principa.

„Kad es pārcēlos uz Rīgu, man trūka ļaužu un saskarsmes, sākot no sadzīviska kompetenta ārsta ieteikuma līdz pat svarīgiem kontaktiem ar nozares profesionāļiem. Sāku ar iepazīšanos sociālajos tīklos, bet vēlāk rīkoju klātienes tikšanās. Grozies kā gribi, cilvēkiem ir vajadzīgi cilvēki. Tādā veidā pirmā piecu sieviešu tikšanās izauga par starptautisku uzņēmēju apvienību. Un mēs turpinām attīstīties,” stāsta Svitlana.

Uzņēmēju kluba tikšanās notiek reizi mēnesī un pēc noklusējuma balstās uz trim vaļiem: ātro iepazīšanos, ekspertu prezentācijām par profesionāliem jautājumiem un sakaru dibināšanu neformālā gaisotnē. Pirmā uzdevums ir īsā laikā savstarpēji iepazīstināt visus sarīkojuma dalībniekus. Tam seko informatīvā daļa — iespēja iegūt no praktiķiem lietderīgas zināšanas. Un, visbeidzot, iespēja nodibināt ciešākus kontaktus, iepazīstoties personiski.

Kluba sanāksmes notiek reizi mēnesī. Turklāt dalībniecēm ir kopīga tērzētava, kur var regulāri apmainīties ar noderīgām zināšanām un kontaktinformāciju. Nākamā kluba sanāksme notiks 28. janvārī augstākās klases kompleksā „Zunda Towers”.

„Es saskatu attīstības potenciālu, interesi un lielu pieprasījumu pēc šādiem sarīkojumiem. Pie mums brauc sievietes no Lietuvas un Igaunijas, kas man uzliek lielu atbildību. Katra tikšanās ir milzīgs enerģijas un motivācijas lādiņš virzīties uz priekšu, paplašināt kompetenci un ieiet jaunos tirgos,” piebilst Svitlana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60457897sec.