TŪRISMA BIZNESS | TN.LV

Travelnews.lv piedāvā standarta sadarbības līgumu tūrisma uzņēmumiem uz viena gada periodu

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā viena gada sadarbības līgumu tūrisma uzņēmumiem, tūrisma informācijas centriem, vēstniecībām, asociācijām un biedrībām. Sadarbības līgums ietver 5 pakalpojumus, ko Latvijā nepiedāvā neviens cits uzņēmums vai medijs ar auditoriju virs 1 miljona unikālo interneta lietotāju (gada laikā).

Ko iegūst Travelnews.lv sadarbības partneris?

1. Piedāvājumu un ziņu publicēšana

Sadarbības partneris iegūt piekļuves kodu, ar kura palīdzību var patstāvīgi ievietot savu ziņojumu, piemēram, aktuālāko piedāvājumu portālā Travelnews.lv (bilde + virsraksts + aktīvā saite). Šī informācija pirmajā dienā parādās portāla titullapā starp Travelnews.lv ziņām, bet pēc tam tā papildina rakstus. Ievietotais piedāvājums pirmajā dienā tiek izsūtīts arī Travelnews.lv vēstkopas (3 100 e-pasti) abonentiem. Sadarbības partnera ievietotais ziņojums portāla saglabājas vienu mēnesi. Ievietojamo ziņu skaits ir neierobežots.

20220809-PIEDAVAJUMS-12

2. Redakcijas atbalsts

Travelnews.lv redakcija katru darba dienu publicē 19 ziņas (10 ziņas sagatavo redakcija, bet 9 ziņas tiek veidotas kopā ar sadarbības partneriem). Proti, sadarbības partneri bez papildus maksas iesūta ([email protected]) redakcijā preses relīzes, fotogalerijas, video vai arī informē par dažādiem notikumiem un jaunumiem. Travelnews.lv redakcija atbalsta sadarbības partnerus, iesaistot tos viedokļu, interviju un tematisko rakstu veidošanā vai kopā ar sadarbības partneriem organizē dažādus konkursus, veicinot lasītāju interese par partnera piedāvāto produktu vai pakalpojumu.

20220809-PIEDAVAJUMS-13

3. Sociālo mediju atbalsts

Travelnews.lv redakcijas spēcīgākais komunikācijas instruments ir sociālā tīkla Fb.com/Travelnews.lv lapa ar 64 000 sekotājiem. Latvijas mediju vidū Travelnews.lv Facebook lapa ierindojas TOP5, tās ziņu lentē Travelnews.lv redakcija katru dienu iekļauj vismaz 3 sadarbības partneru komerciāla vai nekomerciāla satura ziņojumus. Sadarbības partneris var lūgt redakcijai bez papildus samaksas nopublicēt ļoti svarīgu ziņu Travelnews.lv Facebook lapā. Redakcijas rīcībā ir arī Twitter.com/Travelnews_lv ar 8 600 sekotājiem un Instagram.com/Travelnews_lv ar 4 600 sekotājiem.

20220809-PIEDAVAJUMS-14

4. Mārketinga rīki

Sadarbības partneriem ir iespēja izvietot reklāmas banerus portālā ar vairāk nekā 20% atlaidi. Arī Travelnews.lv īpašie lieldraugu u.c. piedāvājumi vispirms tiek nosūtīti sadarbības partneriem, sniedzot iespēju sasniegt plašu auditoriju par draudzīgu cenu.

20220809-PIEDAVAJUMS-16

5. Tīklošanās un informācijas apmaiņa

Travelnews.lv uztur un regulāri papildina katalogu ar būtiskāko informāciju, tostarp, uzņēmumu kontaktiem, mājaslapu adresēm u.tml. Iekļaušana katalogā uzlabo sadarbības partneru interneta vietņu pozīcijas dažādās meklēšanas sistēmās, jo Travelnews.lv darbojas interneta vidē kopš 2003. gada un tiek uzskatīta par drošu interneta vietni. Travelnews.lv lietotājiem ir ērta iespēja iepazīties ar mūsu sadarbības partneriem un droši veidot komunikāciju.

20220809-PIEDAVAJUMS-15


Pakalpojuma cena vienam gadam ir 400 eiro + PVN / [email protected]


Travelnews.lv portāla apmeklējums:

- Vairāk nekā 1 miljons unikālo interneta lietotāju gada laikā

- Vairāk nekā 100 000 unikālo interneta lietotāju mēneša laikā

- Vairāk nekā 5 000 interneta lietotāju dienā

- Aptuveni 71% apmeklētāju ir sievietes un 29% vīrieši

- Lielāka apmeklētāju grupa ir ekonomiski aktīvie iedzīvotāji no 25 līdz 34 gadiem

- Aptuveni 61% portāla apmeklētāju ir no Rīgas un Pierīgas (39% reģioni un ārvalstis)

Portāla redakcija: katru darba dienu tiek sagatavotas, atlasītas un publicētas 19 ziņas

Sociālie mediji:

Facebook.com/Travelnews.lv ar 63 800 sekotājiem

Facebook.com/Turismabizness.lv ar 1 700 sekotājiem

Twitter.com/Travelnews_lv ar 8 600 sekotājiem

Instagram.com/Travelnews_lv ar 4 600 sekotājiem

Vēstkopa: katru darba dienu, vairāk nekā 3 100 e-pasta saņēmēji


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40572786sec.