«Bolt» piesaista investīcijas 628 miljonu eiro apmērā, lai straujāk veicinātu pāreju uz koplietošanas mobilitāti

Bolt paziņo par līdz šim lielāko noslēgušos finansējuma piesaistes kārtu, lai turpinātu paplašināt esošos pakalpojumus un straujāk veicinātu pāreju no privātā uz koplietošanas transportu pilsētās.

Investīcijas 628 miljonu eiro apmērā veica Sequoia Capital un Fidelity Management and Research Company LLC, piedaloties Whale Rock, Owl Rock (Blue Owl struktūrvienība), D1, G Squared, Tekne, Ghisallo un citiem investoriem, kā rezultātā Bolt novērtējums sasniedz 7,4 miljardus eiro.

Bolt dibinātājs un izpilddirektors Markuss Villigs (Markus Villig) stāsta:

"Gadu desmitiem pilsētu infrastruktūra ir veidota automašīnām, nevis cilvēkiem. Tā rezultātā ir izveidojusies neilgtspējīga satiksme, piesārņojums un sabiedriskā telpa ir zaudēta uz autostāvvietu rēķina. Mēs uzskatām, ka šī pieeja ir novecojusi.”

"Pēdējo astoņu gadu laikā esam izstrādājuši risinājumus, kas piedāvā labākas un pieejamākas alternatīvas gandrīz visiem mērķiem, kādiem kalpo personīgā automašīna. Mēs sadarbojamies ar pilsētām, lai palīdzētu cilvēkiem pāriet uz vieglajiem transportlīdzekļiem, piemēram, elektriskajiem skrejriteņiem un velosipēdiem vai koplietošanas mobilitātes risinājumiem, piemēram, kopbraukšanas pakalpojumiem un automašīnu koplietošanas iespējām, lai veidotu pilsētu teritoriju par ilgtspējīgu, cilvēkiem draudzīgu telpu.”

"Tāpēc esam gandarīti paziņot par šo jauno finansējuma kārtu – lielāko mūsu vēsturē –, kas palīdzēs mums veidot nākotni, kurā pilsētās būs mazāk sastrēgumu, mazāk piesārņojuma un vairāk zaļo zonu, kurās cilvēki varēs ērti pārvietoties drošā un ilgtspējīgā veidā."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51743102sec.