«SIXT Leasing Baltics» pievienojas «Element-Arval Global Alliance»

Šī gada oktobrī SIXT Leasing Baltics ir pievienojies Element-Arval Global Alliance un kļuvis par šī starptautiskā autoparku pārvaldības tīkla jauno locekli. Element-Arval Global Alliance ir ilglaicīgākā stratēģiskā alianse autoparku pārvaldības nozarē ar trīs miljoniem transportlīdzekļu tās pārvaldībā un darbību 53 valstīs.

„Mēs ar prieku pievienojamies Element-Arval Global Alliance,” norāda SIXT Leasing Baltics vadītājs Arnis Jaudzems. „Vairāk nekā 18 gadus mēs esam apkalpojuši vietējos un reģionālos autoparkus, un, pateicoties šai aliansei, tagad mēs esam daļa no globāla autoparku pārvaldības tīkla, kas sniedz pasaules līmeņa pakalpojumus. Mūsu misija ir būt ilgtspējīgas mobilitātes līderiem Baltijas valstīs – Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.”

SIXT Leasing Baltics ir pirmais uzņēmums Baltijā, kas pārstāvēs Element-Arval Global Alliance, tādā veidā nodrošinot auto līzinga un citu pakalpojumu pieejamību ne tikai Eiropā, bet arī visā pasaulē. Tāpat jaunās sadarbības dibināšana uzņēmumam sniegs pieeju dažādiem globālajiem resursiem un zināšanām, tādā veidā attīstot kvalitatīvāku un ilgtspējīgāku autoparku Baltijā, piemēram, ievērojami samazinot CO2 izmešus. Pievienojoties aliansei, arī palielināsies konkurence starp citiem globālajiem zīmoliem, kas šobrīd ir Baltijas tirgū.

„Mēs esam ļoti priecīgi uzņemt SIXT Leasing Baltics, kas ir mūsu jaunais stratēģiskais sabiedrotais Baltijā. Esam pārliecināti, ka mūsu globālie un reģionālie klienti sev atklās ļoti profesionālu organizāciju, kas viņiem sniegs augstākā līmeņa profesionālas autoparku pārvaldības pakalpojumus,” saka Arval komercdirektors Barts Bekers.

„Esam ļoti iepriecināti, ka SIXT Leasing Baltics pievienojas aliansei un paplašina mūsu pakalpojumu pieejamību un aptveri Baltijas reģionā,” uzsver Element Fleet Management komercdirektors Deivids Madrigals. „Aliansei turpinot paplašināties, šis papildinājums ir saskaņā ar mūsu apņemšanos sniegt konsekventu un pirmšķirīgu pieredzi mūsu klientiem visā pasaulē.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14791298sec.