«Rally Liepāja» norisināsies vasaras izskaņā

Saistībā ar Covid-19 vīrusa izraisīto vispasaules pandēmiju un tam sekojošajiem ierobežojumiem Latvijā un Eiropā, rūpēs par sacensību dalībnieku, skatītāju un darbinieku veselību, Rally Liepāja norise atlikta uz 2020. gada 14.-16. augustu.

FIA Eiropas rallija čempionāta Latvijas posms sākotnēji bija paredzēts 29.-31. maijā, tad tika pārcelts uz 10.-12. jūliju, bet šobrīd Rally Liepāja norise plānota vasaras izskaņā.

"Situācija saistībā ar Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā un pasaulē mainās ļoti strauji. Ik dienu uzzinām, kā valstis visā pasaulē cenšas ierobežot vīrusa izplatību, pielāgojot arī noteiktos ierobežojumus. Sporta sacensību rīkotāji ir šim "virpulim" pa vidu, cenšoties pielāgoties situācijai un rast risinājumu, lai vienlaicīgi gan sarīkotu sacensības, gan ievērotu visus drošības un piesardzības pasākumus," Rally Liepāja direktors Raimonds Strokšs.

"Kā minējām iepriekš, drošība rallija sarīkošanā vienmēr bijusi mūsu darba galvenā prioritāte, tāpēc kopā ar Eurosport Events, Starptautisko Automobiļu Federāciju, Latvijas valdību, kā arī rallija pilsētām – Liepāju un Talsiem – pieņēmām lēmumu vēlreiz atlikt Rally Liepāja norisi – šoreiz no jūlija uz augustu. Uzsvēršu, ka visas puses vēlas šogad sarīkot FIA Eiropas rallija čempionāta posmu Latvijā, bet neskaidrība un saistītie riski, lai to darītu jūlijā, ir pārāk augsti. Mums ir jāņem vērā, ka, lai notiktu pilnvērtīgas Eiropas čempionāta sacensības, dalībniekiem ir jābūt iespējai brīvi ceļot ārpus savas valsts robežām, bet, kā zināms, šobrīd šāda iespēja nav – obligātā divu nedēļu karantīna ir tikai viens no šķēršļiem. Tāpat nav skaidri zināms, par ierobežojumiem, kas Latvijā un Eiropā var tikt noteikti tuvākajās nedēļās.

Apzināmies, ka šādas Rally Liepāja norises laika maiņas nav ideāls risinājums, bet vēlamies izmantot katru pieejamo izdevību, lai šogad Latvijā sarīkotu Eiropas čempionāta posmu. Tomēr pirms pieņemt gala lēmumu, nozīmīga loma būs ekspertu sniegtajām norādēm par iespēju sarīkot drošu Rally Liepāja. Tāpēc, atkarībā no situācijas attīstības un apstākļiem, arī augustā plānotais norises laiks vēl var mainīties. Ja būs tāda nepieciešamība un iespējamība, izskatīsim arī variantu sarīkot ralliju vēl vēlākā datumā," noslēdz Raimonds Strokšs.

Visas līdz šim iegādātās ieejas biļetes būs derīgas arī pārceltajā Rally Liepāja norises datumā.

FIA Eiropas rallija čempionāta posms Rally Liepāja iespējams pateicoties atbalstam, ko sniedz Latvijas valsts, rallija pilsēta – Liepāja, kā arī Talsu novads. Paldies sponsoriem Neste, Ramirent un SC Grupa, auto nomas partnerim Sixt, kā arī atbalstītājiem Canon Business Center – IB Serviss, Liepājas Olimpiskais Centrs, Pafbet un Swecon. Informatīvo atbalstu nodrošina ziņu medijs DELFI un mediju partneri JCDecaux Latvija, Kurzemes Vārds, Sporta Avīze, Talsu Vēstis un Zebra. Paldies par ieguldījumu visiem Rally Liepāja draugiem: Baltic Taxi, Flora, FN Serviss, Fristads, Jānis Pūce, Latvijas Pārtikas Ražotājs, Lofbergs, MB Grupa, Meža Dārzs, Red Bull, SignTech, Sportland un Törley. Rally Liepāja palīdz īstenot Aizputes, Durbes, Grobiņas un Priekules novads. Īpašs paldies Latvijas Automobiļu Federācijai.

Visi jaunumi un informācija par Rally Liepāja atrodama interneta mājaslapā www.lvrally.com, kā arī sociālajos tīklos Twitter @LVRally, Facebook /LVRally, draugiem.lv /lvrally, YouTube /RallyLiepāja un Instagram /lvrally.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46438694sec.