«MV Agusta» apvienojas ar motosporta leģendu «Alpine»

MV Agusta apvieno spēkus ar slaveno Francijas sacīkšu un sporta automašīnu ražotāju Alpine, lai izstrādātu un izgatavotu 110 ierobežota skaita sērijas motociklu vienības, kam par iedvesmu kalpojis Alpine A110. Superveloce bija dabiska izvēle šim projektam, jo tas lieliski iemieso A110 garu. Tam piemīt tā pati nemainīgā elegance, un tas piedāvā unikālu braukšanas prieku.

MV Agusta un Alpine sadarbība balstās līdzjutēju mīlestībā pret aizraujošu dizainu un rūpīgi izstrādātiem produktiem. Abiem uzņēmumiem ir panākumiem bagāta sacīkšu pieredze, kā arī tie vēlas saviem klientiem radīt nebijušas emocijas, izmantojot inovatīvus, uz nākotni vērstus risinājumus, tajā pašā laikā paliekot uzticīgi savām pamatvērtībām.

Superveloce Alpine būs aprīkots ar MV Agusta 3 cilindru dzinēju ar 147 ZS jaudu pie 13 000 apgriezieniem minūtē, nodrošinot maksimālo ātrumu virs 240 km/h. Grafiskā dizaina elementos, detaļās un piederumos būs izvietota jau visiem zināmā Alpine zīme. Tāpat kā ikoniskais A110 modelis, arī Superveloce Alpine nodrošinās izcilu sniegumu.

Monako Design Studio – MV Agusta nodaļa, kurā top ekskluzīvi un pēc pasūtījuma izgatavoti motocikli – bija iesaistīta projektā jau kopš tā sākuma un cieši sadarbojās ar saviem kolēģiem no Alpine. Sadarbības rezultātā ir tapis motocikls, kas ideāli apvieno abu zīmolu spilgtākās iezīmes, tomēr tam ir savs unikālais stils. Superveloce Alpine zilā krāsu gamma precīzi atbilst tagadējā A110 krāsai. Arī paaugstinātie “A” logotipi uz aptecētājiem, melnie Alcantara sēdekļi ar zilām šuvēm un melnie, CNC tehnoloģijā izgatavotie diski atgādina oriģinālās A110 detaļas. Lai atzīmētu sadarbību starp šiem diviem nacionālā mantojuma zīmoliem, uz abām priekšējā spārna pusēm lepni tiks izvietoti Francijas un Itālijas karogi.

“Daudzi Alpine klienti ir arī lieli MV Agusta fani un otrādi. Superveloce Alpine ideāli apvienos abas pasaules ar neticamu sinerģiju dizaina, personības un stila ziņā. Nevaram vien sagaidīt šo sadarbību ar vienu no apbrīnojamākajiem zīmoliem autosporta vēsturē un esam pārliecināti, ka šo jauno, izcilo limitēto versiju ar entuziasmu sagaidīs motociklisti un autosporta fani visā pasaulē,” norādīja Timurs Sardarovs, MV Agusta Motor S.p.A. izpilddirektors.

“MV Agusta ir itāļu meistarības un izcilības simbols un šis uzņēmums izgatavo motociklus tā kā neviens cits. Mūsu divus zīmolus iedvesmo viena un tā pati vēlme radīt rūpīgi izstrādātus produktus un unikālas emocijas mūsu klientiem. Superveloce Alpine ir izcils dizaina un tehnoloģijas paraugs, kurš sniedz bezkompromisa sniegumu un braukšanas prieku,” uzsvēra Patriks Marinofs, Alpine rīkotājdirektors.

Superveloce Alpine būs pieejams pie MV Agusta izplatītājiem. Cena būs sākot no 36 300 EUR (Itālijas tirgū), ieskaitot Sacīkšu komplektu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


SIXT Latvija
,


Park Hotel Latgola semināru telpas
,


Europcar
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33318114sec.