«Toyota Yaris» pasludināta par Eiropas Gada auto 2021

Žūrija, ko veido 59 autožurnālisti no visas Eiropas, ceturtās paaudzes Yaris šo titulu piešķīra 21 gadu pēc Toyota pirmās uzvaras konkursā, kad titulu Eiropas Gada auto 2000 ieguva inovatīvais Yaris pirmās paaudzes modelis. Yaris konsekventi izpelnījās žūrijas atzinību arī vēlāk, katras nākošās paaudzes modelim vienmēr iekļūstot konkursa finālā.

Žūrija cildināja Yaris hibrīda piedziņas tehnoloģijas, liego gaitu, zemo izmešu līmeni un pieejamo cenu, kura uzskatāmi ilustrē, kā dēļ vairāk nekā 80% Yaris pircēju izvēlas automašīnu ar hibrīddzinēju.

Yaris izpelnījās atzinību arī par dizainu, dinamisko sniegumu un klasē vadošo drošības aprīkojumu.

Vēl vairāk - konkursa Eiropas Gada auto žūrija it sevišķi augstu novērtēja Toyota panākumus, no jauna piešķiļot kaisles dzirksti Eiropas karsto hečbeku tirgum ar modeli GR Yaris.

Titulu Eiropas Gada auto 2021 jaunā Toyota Yaris saņēma tikai dažas dienas pēc tam kā pirmo reizi tika pasludināta par pirktāko automašīnu Eiropā. Tā ir neapstrīdama zīme, ka pircēji Eiropā ir vienisprātis ar Eiropas Gada auto konkursa žūriju!

Mets Harisons, Toyota Motor Europe viceprezidents, komentēja: “Šis ir liels pagodinājums Toyota, un es vēlos pateikties žūrijai par tās vērību un atzinību. Vēlos izmantot iespēju izteikt atzinību mūsu izstrādes komandām Eiropā un Japānā. Šī ir visu laiku labākā Yaris, un tā mūsu klientiem jau liek smaidīt. Tieši kā Akio Tojoda bija iecerējis.”

Toyota balvu Eiropas Gada auto līdz šim ir saņēmusi trīs reizes. Yaris uzvarēja 2000.gadā, Prius triumfēja 2005.gadā, un tagad Yaris uzvarējusi atkal, kļūstot par Eiropas Gada auto 2021.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40991116sec.