«Volkswagen» demonstrē jaunā «Multivan» skices; pirmizrāde jau jūnijā

Multivan ir viena no spilgtākajām mūsdienu automobiļu ikonām. Tagad pienācis laiks sākt jaunu šī veiksmes stāsta nodaļu. Volkswagen komerctransports jūnijā pasaulē prezentēs pilnīgi jauno Multivan, bet šobrīd piedāvā iespēju iepazīt sākotnējās modeļa skices.

Volkswagen komerctransports radījis Multivan pilnīgi no jauna, pilnveidojot daudzpusīgā un oriģinālā modeļa dizainu, kā arī izskatu. Taču tā slaveno priekšgājēju DNS ieņēma svarīgu lomu arī jaunās paaudzes Multivan izveidē.

Galvenais dizaineris Alberts Kircingers (Albert Kirzinger) norāda: “Sperot nozīmīgu soli uz priekšu, mēs vēl vairāk esam uzlabojuši šī slavenā automobiļa nepārprotamo raksturu, vienlaikus saglabājot uzticību Bulli līnijai. Mēs, piemēram, apzināti izmantojam horizontālo raksturīgo līniju, kas stiepjas ap T3 virsbūvi. T modeļu daudzšķautnainā stāsta DNS turpina dzīvot pilnīgi jaunā Multivan, kas pēc pirmā acu skatiena tāpat atgādina tipisku Bulli. Ar raksturīgu, pievilcīgu izskatu un skaidru, nemirstīgu dizainu.”

Tādējādi monolītiskais dizains ir arī goda izrādīšana pirmās paaudzes Multivan, kas debitēja pirms vairāk nekā 35 gadiem. Jaunais Multivan ietver arī T4 dizaina elementus un dzinēja pārsegs lakoniski stiepjas zem vējstikla.

Šajā īsajā video Alberts Kircingers izskaidro Multivan svarīgākos dizaina elementus: https://bit.ly/3h60kMJ

Piektās paaudzes Multivan, kas piedāvā līdz pat septiņām sēdvietām, pirmo reizi veidots uz Modular Transverse Matrix platformas. Tādējādi iegūta garāka garenbāze un izteiksmīgākas proporcijas. Jaunais Multivan ir arī platāks, tāpēc palielinājies arī šasijas platums. Vienlaikus jaunajam Multivan piešķirts zemāks profils, tādējādi ar proporciju mijiedarbību panākts jaudīgs kopējais izskats. Dizaineri panākuši arī ievērojamu aerodinamikas progresu. Mērķis – mazāks degvielas patēriņš, garāka nobraukšanas distance.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16117883sec.