Jaunais «Kia Sportage» nosaka jaunus standartus ar iedvesmojošu SUV dizainu

Kia publicējusi oficiālos fotoattēlus ar iespaidīgo jaunās paaudzes Sportage, rūpīgi izstrādātu SUV, kas radīts, lai iedvesmotu klientus ar tā interjera un eksterjera dizainu. Šā gada septembrī Kia Europe prezentēs īpaši Eiropas tirgum radītu Sportage versiju – pirmo reizi modeļa 28 gadu vēsturē.

Eksterjers met izaicinājumu dizaina normām un pārceļ Sportage identitāti nākamajā paaudzē, vienlaikus godinot modeļa bagāto mantojumu. Dinamiskās un izteiksmīgās līnijas plūst pār izsmalcināto virsbūvi, pastiprinot sportisko veidolu. Vienlaikus tīrās, bet muskuļotās virsmas apvieno spēkus ar sarežģītu grafiku, lai SUV nodrošinātu dinamiskas un pašpārliecinātas klātbūtnes efektu uz ceļa. Savukārt Sportage interjers ir supermoderna telpa, kas apvieno progresīvas tehnoloģijas ar mūsdienīgu stilu.

“Sportage radīšana pilnībā no jauna deva mūsu talantīgajām dizaina komandām lielisku iespēju jaunradei, iespēju smelties iedvesmu no zīmola nesenā restarta un EV6 debijas, lai iedvesmotu klientus ar modernu un novatorisku SUV dizainu. Ar jauno Sportage mēs nevēlējāmies spert tikai vienu soli uz priekšu, bet pāriet uz citu līmeni SUV klasē,” komentē Karims Habibs, vecākais viceprezidents un globālā dizaina centra vadītājs.

“Ieraugot jauno Sportage klātienē ar tā eleganto, bet muskuļoti dinamisko veidolu, kā arī iesēžoties detaļām bagātajā interjerā ar pirmklasīgajiem materiāliem, jūs pārliecināsieties, ka esam sasnieguši mūsu mērķus un uzstādījuši jaunu latiņu. Mēs uzskatām, ka jaunajā Sportage ir redzama mūsu zīmola un produktu nākotne.”

Kia jaunā dizaina filozofija “Pretpoli pievelkas” (“Opposites United”), kas tika atklāta šā gada sākumā un jau guvusi plašu atzinību dizaineru komūnā, ir jaunā Sportage idejiskais kodols, kas ietekmē ikvienu tā izskata un rakstura aspektu. “Pretpoli pievelkas” principi ietekmēs visu turpmāko Kia dizainu, modeļiem nodrošinot vienotu DNS. Domu provocējošā un uzdrīkstēšanās pilnā filozofija stiprina saikni starp dizainu un Kia jauno zīmola virzienu “Kustība, kas iedvesmo”.

Jaunā Sportage radīšanu visbūtiskāk ietekmējis viens no pieciem dizaina filozofijas “Pretpoli pievelkas” pīlāriem – “Bold for Nature”, iemiesojot dabisko pasauli un radot dizaina identitāti, kas pieņem uzdrošināšanās pilnu, emocionālu, modernu, bet organisku formu.

Pilnībā jaunais Sportage ir sadarbības rezultāts, Kia globālajā dizaina tīklā kopīgi strādājot speciālistiem Korejā, Vācijā, ASV un Ķīnā.

Jauni standarti SUV eksterjera dizainam

Jaunā Sportage priekšdaļa rada tūlītēju iespaidu un nes domu provocējošu dizaina vēstījumu ar sīki detalizētu, melnu radiatora režģi visā virsbūves platumā. Veidojot sarežģītu tīmekli, tehniskā grafika apvieno visus jaunā Sportage frontālos elementus, radot iespaidīgu priekšdaļas veidolu. Iegarenais režģis sasaista Kia moderno, markai raksturīgo “tīģera degunu”, kas kalpo kā galvenais skatienu piesaistes punkts, ar futūristiskā stilā veidotiem bumeranga formas dienas gaitas lukturiem (DRL), kas savukārt rada pamatīgas iespaidīgo galveno lukturu robežlīnijas. Tik komplekss un sarežģīts priekšdaļas dizains ir smalki līdzsvarots ar pamatvirsmu vienkāršību, ieskaitot izteiksmīgo buferi.

Pilnīgi jaunā Sportage sānu profils paliek uzticīgs tā SUV DNS, stingrām līnijām plūstot pār skaidrām, tīrām, bet izsmalcinātām virsbūves virsmām, kas nemanāmi apvieno kontrastējošos elementus vienā veselumā. Pirmo reizi Sportage būs pieejams melns jumts – atšķirīgā krāsā no virsbūves pamata toņa, palīdzot akcentēt sportisko profilu un izceļot arhitektoniski dinamisko aizmugurējo virsbūves statni, kas rada it kā dekonstruētu vizuālo iespaidu. Papildus tam hromētā līste virsbūves aizmugurējā daļā vizuāli virzās augšup, harmoniski apvienojot līnijas ar aizmugurējo spoileru un vēl vairāk uzsverot automobiļa sportisko izcelsmi.

Aizmugurējā daļā jaunais Sportage saglabā savu spēcīgo veidolu ar muskuļotiem, platiem pleciem, ļaujot SUV personificēt spēku un stabilitāti. Fastbeka stila slīpais aizmugurējais stikls saplūst ar aizmugurējiem lukturiem, kuri veidoti tā, lai radītu iespaidu, ka tie ar smalku precizitāti iegremdēti virsbūvē, veidojot aizmugurējo lukturu grafisko kontūru un galveno sekciju aizmugurējā daļā. Aizmugurējie lukturi savstarpēji ir savienoti ar šauru horizontālo līniju, kas rada īpaši platas aizmugures iespaidu.

Noslēdzot ceļojumu dizainā, pamatīgajā aizmugurējā bufera dizainā izmantota tādi pati filozofija, kā priekšdaļas melnajā režģī, savienojot visus jaunā Sportage aizmugurējās daļas dizaina elementus un radot vieglumu gan izskatā, gan pieskārienā.

Supermoderns interjers

Jaunā Sportage interjers demonstrē drosmīgu raksturu, piedāvā intuitīvas un inovatīvas tehnoloģijas, veidojot uz autovadītāju orientētu, supermodernu telpu.

Skulpturālais un integrētais izliektais ekrāns ar šauru klimata sistēmas vadības skārienvirsmu un elegantiem ventilācijas sistēmas deflektoriem veido jaunā Sportage iespaidīgā salona kodolu. Fiksētais izliektais ekrāns gluži kā slīd pāri Sportage priekšējam panelim, piešķirot kokpitam platuma un dziļuma sajūtu. Kā gaiss, kas plūst caur tiem, zem integrētā izliektā ekrāna ir trīsdimensionāli formēti gaisa deflektori, pastiprinot Sportage mūsdienīgā un izcili slaikā salonu sajūtu.

Progresīvo tehnoloģiju skārienjutīgā ekrāna bloks ar tajā integrēto vadības sviru darbojas kā nervu sistēmas centrs, kalpojot vadītāja un pasažiera savienojamības, funkcionalitātes un lietojamības vajadzībām. Abas sistēmas ir radītas, lai tās būtu viegli lietojamas, izteikti intuitīvas un maigas pieskārienam.

Pret vadītāju un priekšējo pasažieri optimāli pozicionēta ergonomiskā centrālā konsole apvieno ērtības ar greznību. Centrālā konsole ar tās glancēto apdari nodrošina glāžu turētājus, sīklietu novietnes, operētājsistēmas konfigurēšanu un maiga pieskāriena slēdžus, kas izvietoti uz paaugstināta profila ap pārnesumkārbas elektroniskās vadības sviru.

Visaugstākās kvalitātes materiāli, kuriem ir patīkami pieskarties, dinamiskas un krāšņas toņu variācijas un enerģizējoši apdares risinājumi, kas ietver hromu un dažādas tekstūras, jaunā Sportage interjeru padara par īpašu telpu laika pavadīšanai, esot ceļā. Vadītāja un priekšējā pasažiera sēdeklis sportiski vieglā konstrukcijā apvieno modernās tehnoloģijas ar augstu komfortu.

Nodrošinot papildu ērtības pasažieriem, vadītāja un priekšējā pasažiera sēdekļa aizmugurē ir integrēts pakaramais, ļaujot virsdrēbes vai rokassomas viegli un ērti pakārt aiz sēdekļa slaidā galvasbalsta.

Jaunā Sportage interjera risinājumi ir apvienoti viedā praktiskuma, funkcionalitātes un daudzpusības kombinācijā.

Pirmo reizi Sportage vēsturē ir radīts arī drosmīgāks īpašais modelis, lai izceltu pārliecinātāku, enerģiskāku un daudzpusīgāku raksturu. Jaunais Sportage X-Line izceļas ar citāda dizaina buferi, sliekšņu uzlikām un augstākiem jumta reliņiem. Savukārt salonā klienti var izvēlēties speciāli šim modelim paredzēto salvijas zaļo vai melno sēdekļu apdari, kas izšūti greznā tekstilmozaīkā, un melnas krāsas dekoratīvos apdares paneļus, lai vēl vairāk izceltu modeļa pārliecināto raksturu.

Detalizētāka informācija par jauno Sportage tiks publiskota līdz modeļa debijai tirgū vēlāk šī gada laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.56476188sec.