Augstāk un tālāk: Land Rover atbalstījis Virgin Galactic pirmo kosmisko lidojumu ar pilnu apkalpi

Land Rover bija daļa no misijas, kurā Virgin Galactic veiksmīgi aizvadīja savu pirmo lidojumu kosmosā ar pilnu apkalpi. Viens no četriem misijas speciālistiem bija dibinātājs sers Ričards Brensons.

SpaceShip Two Unity kosmosa kuģis lidojumu veica, uz klāja esot četriem misijas speciālistiem un diviem pilotiem. Sešu personu apkalpe misiju sāka un noslēdza Spaceport America kosmodromā Ņūmeksikā. Sers Ričards Brensons uz “Unity 22” misiju ieradās ar Range Rover Astronaut Edition, un pēc drošas nosēšanās viņa lidaparāts pie sveicējiem tika aizvilkts ar Land Rover Defender 110.

Kompānijas ceturtais reiss bija pirmais, kas pārvadāja pilnu apkalpi. Kosmosa kuģa kajītē esošie piedzīvoja bezsvara stāvokli un satriecošus Zemes skatus no kosmosa.

Auditorija visā pasaulē skatījās kosmiskā lidojuma interneta tiešraidi, nepastarpināti redzot, kādu pieredzi Virgin Galactic sniegs nākamajiem astronautiem.

“Virgin Galactic komandai šis ir neticams tehniskais un cilvēciskais sasniegums, viņu piedzīvojumu paceļot jaunos augstumos,” komentē Džo Eberharts, Jaguar Land Rover North America prezidents un valdes priekšsēdētājs. “Land Rover ir lepns, ka atbalstījis šo aizraujošo misiju, un mēs ar lielāko prieku atbalstīsim arī visus nākamos lidojumus.”

Virgin Galactic ir pasaulē pirmā komerciālā “kosmiskā lidsabiedrība”. Tā jau ir piesaistījusi aptuveni 600 Future Astronaut klientu, kuri uz savu lidojumu kosmosā tiks transportēti ar partneruzņēmuma Land Rover piegādātajiem automobiļiem.

Land Rover piedalās Virgin Galactic komandas ikdienas darbā, pildot dažādus pienākumus, tostarp kosmosa kuģu vilkšanu, aprīkojuma pārvadāšanu un skrejceļa attīrīšanu pirms pirmā privātā kompānija paceļ cilvēkus kosmosā ar komerclidojumiem speciāli radītu kosmosa kuģi.

Stīvens Atenboro, Virgin Galactic galvenais klientu menedžeris, komentē: “Land Rover ir bijis mūsu pusē un daļa no mūsu ikdienas Virgin Galactic kompānijā kopš 2014. gada. Tas bija tikai dabiski, ka šie spējīgie, greznie un ikoniskie automobiļi spēlēja svarīgu lomu šodienas vēsturiskajos notikumos. Ņemot vērā, ka uzsāksim pilnu komercpakalpojuma sniegšanu, esam priecīgi apzināties, ka Land Rover ar mums kopā dosies tālāk un augstāk, jo tikai kopā mēs varam pavērt apvāršņus, lai mainītu pasauli uz labu.”

Virgin Galactic dibinātājs sers Ričards Brensons un Jaguar Land Rover radošais direktors Džerijs Makgoverns prezentēja Range Rover Astronaut Edition automobili 2019. gadā. To radīja Land Rover SV Bespoke nodaļa un piedāvāja ekskluzīvi Virgin Galactic Future Astronaut klientiem. Šie luksusa SUV godina partnerības kopīgās vērtības un Future Astronaut kopienas vēsturisko ieguldījumu kosmosa demokratizācijā.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.402179sec.