FIAT «Ducato» pierādījis sevi komerctransportu segmentā – turpmāk piedāvās elektrisko «E-Ducato»

Jaunākie komerctransportu dati liecina, ka FIAT “Ducato” pārliecinoši sastāda vairāk nekā 20% no kopējā komerciālo automobiļu tirgus Eiropā. Cenšoties ietekmēt klimata pārmaiņas, FIAT klajā laiž šī paša modeļa elektrisko versiju – “E-Duato”.

Force Data dati liecina, ka Fiat ražotājs pērn pārdevis vairāk nekā 150 000 komerciālo automobiļu Ducato, tam kļūstot par pārdotāko vieglā komerciālā transportlīdzekļa modeli tirgū un iegūstot vairāk nekā 20% no kopējā komerciālo automobiļu tirgus Eiropā.

“”Ducato” automobiļi vairākus gadus bijuši populārākie komerciālie transportlīdzekļi Eiropā, tāpēc es nešaubos, ka nepaies ilgs laiks, līdz šis pirmais pilnībā elektriskais “E-Ducato” nostabilizēsies komerciālo elektrisko automobiļu tirgus vadošajās pozīcijās,” norāda “AUTOBRAVA Motors” tirdzniecības vadītājs Rihards Mežoks.

FIAT “Ducato” ražotāji lēš, ka nākamajos gados elektrisko komerciālo transportlīdzekļu tirgus iegūs ceturtdaļu no kopējās komerciālo automobiļu tirgus daļas Eiropā, bet desmit gados - līdz pat 80%.

Pieprasījums pēc elektriskajiem komerciālajiem automobiļiem būtiski pieaugs ne tikai pasaulē, bet arī Baltijas valstīs. Ekoloģija kļūs par valstu biznesa kultūras neatņemamu sastāvdaļu, tāpēc globālā cīņa pret kaitīgajiem izmešiem vai par ilgtspējīgu vidi diktēs izmaiņas pasaulē un Latvijā,” saka “AUTOBRAVA Motors” pārstāvis.

Jaunais elektriskais “E-Ducato” ar vienu uzlādes reizi spēs nobraukt līdz pat 370 kilometriem, un klientiem būs iespēja izvēlēties modeļus ar 47 un 79 kWh akumulatoriem, kas attīsta 90 kW jaudu uz priekšējiem riteņiem. Tikmēr papildu uzlāde, kas nepieciešama 100 kilometru mērošanai, būs pieejama 30 minūtēs ar papildu komplektācijā pieejamo 50 kW līdzstrāvas lādētāju.

Tāpat Mežoks norāda, ka “E-Ducato” uzstādītajam akumulatoram būs garantija no 8 līdz 10 gadiem atkarībā no izmēra, tāpēc izmaksas uz vienu kilometru būs ievērojami zemākas, salīdzinot ar iekšdedzes dzinēju automobiļiem.

Elektriskais “E-Ducato” būs aprīkots ar tādām svarīgām drošības sistēmām kā aklo zonu uzraudzību un aizmugurē esošo automobiļu noteikšanu, lai palīdzētu autovadītājiem izvairīties no ceļu satiksmes negadījumiem. Tāpat automobilis būs aprīkots ar aktīvo joslas saglabāšanas asistenta sistēmu, kas palīdz autovadītājam saglabāt braukšanu savā joslā vai novērst nevēlamu izbraukšanu no joslas, sistēmai uzraugot automobiļa sānos esošās līnijas. “E-Ducato” būs arī aprīkots ar visiem iecienīto kruīza kontroles sistēmu un autonomo ārkārtas bremzēšanas sistēmu, kas nodrošinās maksimālu drošību uz ceļa.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30216193sec.